Online Screen Recorder

To Nokia X6 εθεάθη σε live video

0
To είδαμε σε live φωτογραφίες ήρθε η ώρα να το δούμε και σε live video! Ο λόγος για το πρώτο Nokia με εγκοπή στην οθόνη που επαναλανσάρει την κωδική ονομασία Nokia X6. Το νέο μοντέλο από την HMD Global είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου αλλά οι περισσότερες λεπτομέρειες έχουν βγει στο φως.

To πρώτο hands-on video αποκαλύπτει πλήρως τις πλευρές του Nokia X6. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την dual κάμερας τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη, το LED flash και τον ψηφιακό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Λεπτομέρειες για την ανάλυση της κάμερας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αναμένουμε ωστόσο οπτικά του οίκου Carl Zeiss.

Στο live video φαίνεται ξεκάθαρα η οθόνη σε λειτουργία αλλά δυστυχώς όχι το notch που κόβεται από το πλάνο αλλά μας έχουν αποκαλύψει νωρίτερα οι live φωτογραφίες του Nokia X6. Σύμφωνα με τις διαρροές η διαγώνιος της οθόνης είναι 5.8 ίντσες και έχει αναλογία 19:9. Επίσης, το νέο Nokia μοντέλο τροφοδοτείται από το MediaTek Helio P60 SoC με 4GB RAM, ενώ φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει και πιο ακριβή έκδοση με Snapdragon 636 SoC και 6GB RAM.

H επανέκδοση του Nokia X6 θα «τρέχει» Android Oreo out-of-the-box και θα ξεκινήσει να λανσάρεται πρώτα στην αγορά της Κίνας έναντι περίπου $250/€210 και $285/€235 για την ακριβότερη έκδοση. Δε γνωρίζουμε εάν η συσκευή θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη ή προορίζεται για τις ανατολικές χώρες αλλά αυτό είναι μάλλον κάτι που θα γίνει ξεκάθαρο στις 16 Μαΐου.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !