Online Screen Recorder

To Nokia X αποκαλύπτεται επισήμως στις 16 Μαΐου

0
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της HMD Global, το Nokia X είναι έτοιμο για την παρουσίασή του στα μέσα Μαΐου.

Η HMD Global, η οποία διαχειρίζεται πλέον το brand name της Nokia, φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει το Nokia X, ένα μοντέλο το οποίο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς έχει ήδη παρουσιαστεί στο portfolio των επερχόμενων μοντέλων της εταιρείας σε ειδικό event στην Κίνα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα το επίσημο λανσάρισμά του στην αγορά, μαζί με την αποκάλυψη όλων των τεχνικών λεπτομερειών του.

Τώρα, έχει πλέον γίνει γνωστό ότι το Nokia X θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 16 Μαΐου, με το λειτουργικό του σύστημα να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι το Android 8.0 Oreo. Ο επεξεργαστής του Nokia X αναμένεται να είναι ο MediaTek Helio P60, με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία ακόμα έκδοση με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 636, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB.

H οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.9 ιντσών, με αναλογία οθόνης 19:9. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει μία διπλή κάμερα των 12 Megapixel, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομα Carl Zeiss, μαζί με έναν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.


πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !