Online Screen Recorder

To LG G7 ThinQ ξεπερνά οριακά σε προ-πωλήσεις το LG G6

0
Πριν μερικές ημέρες η LG ανακοίνωσε την έναρξη της διαθεσιμότητας του LG G7 ThinQ παγκοσμίως. Το λανσάρισμα θα ξεκινήσει από την τοπική αγορά της Νότιας Κορέας με τις πρώτες προ-παραγγελίες να έχουν ήδη καταγραφεί, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι εγχώριες προ-παραγγελίες αποτελούν μία πρώτη ένδειξη για το πώς θα κυμανθεί η αγορά αλλά και ο κατασκευαστής όσον αφορά τον αριθμό των διαθέσιμων μονάδων γενικότερα.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο λοιπόν το LG G7 ThinQ συγκέντρωσε 70.000 κρατήσεις μέσα σε έξι ημέρες, ξεπερνώντας τον προκάτοχό του. Οι ζητήσεις για το G6 είχαν αγγίξει στις 40.000 μονάδες σε τέσσερις ημέρες από την έναρξη των προ-παραγγελιών πέρυσι, επομένως η νέα κορεάτικη ναυαρχίδα φαίνεται να τα πηγαίνει λίγο καλύτερα στις προτιμήσεις του κοινού.

Πρόκειται άλλωστε για ό,τι καλύτερο έχει βγάλει μέχρι στιγμής η LG βάζοντας στο παιχνίδι και την τεχνητή νοημοσύνη. Οι Κορεάτες μάλιστα φαίνεται να περιμένουν πολλά από το G7 ThinQ εφόσον το G6 δε θα λέγαμε ότι βοήθησε ιδιαίτερα το mobile τμήμα της εταιρείας να ανακάμψει και να κερδίσει κάτι από την παλιά του αίγλη ή σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος στην αγορά των smartphones.

Οι προ-πωλήσεις από τις υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως θα δείξουν μία επιπλέον εικόνα.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !