Online Screen Recorder

To ASUS Zenfone 5 έρχεται στην Ευρώπη σε τιμή 399 ευρώ

0
Η ASUS ανακοίνωσε επίσημα τη ναυαρχίδα της Zenfone 5 τον περασμένο Φεβρουάριο στο MWC αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το λανσάρισμά της σε πολλές αγορές. Ο επόμενος σταθμός είναι η Ευρώπη και η αγορά της Ολλανδίας.

Οι προ-παραγγελίες για το ταϊβανέζικο μοντέλο έχουν ήδη ξεκινήσει στην ολλανδική χώρα έναντι 399 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν σε δύο περίπου εβδομάδες από σήμερα δηλαδή προς το τέλος του μήνα. Ελπίζουμε το λανσάρισμα από την ASUS να συνεχιστεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές και φυσικά στη δική μας.

Το Zenfone 5 ενσωματώνει Super IPS οθόνη 6.2 ιντσών (2246×1080) με αναλογία 19:9, φωτεινότητα 500 nits και φυσικά το δημοφιλές notch, με σώμα από συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού 2.5D.

Στο πίσω μέρος της συσκευής εδρεύει η 12 MP κάμερα με αισθητήρα Sony IMX363, διάφραγμα f/1.8, OIS και dual pixel phase detection autofocus, καθώς επίσης και μία 8MP κάμερα με ευρυγώνιο φακό 120°. Τις selfies έχει αναλάβει η 8 MP κάμερα μπροστά με διάφραγμα f/2.0.

Το ASUS ZenFone 5 είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 636 SoC, 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Έρχεται με μπαταρία 3300 mAh, dual-SIM υποστήριξη, dual ηχεία και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

H σημαντικότερη ίσως στιγμή της ανακοίνωσης στη Βαρκελώνη ήταν η παρουσίαση των AI χαρακτηριστικών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της ταϊβανέζικης ναυαρχίδας. Το ZenFone 5 έρχεται με AI Boost για καλύτερη ισχύ στο gaming, AI Photography με αναγνώριση της σκηνής και άλλων αντικειμένων ή προσώπου, AI Display με αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας χρώματος, AI Ringtone για αυτόματη προσαρμογή του ήχου ανάλογα με το θόρυβο του περιβάλλοντος και τέλος, ΑΙ charging που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Και όλα αυτά σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο που δεν ξεπερνά τα 399 ευρώ.




Zenfone 5





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !