Online Screen Recorder

Το Sony Xperia XZ2 σε σκληρό τεστ αντοχής! Θα τα καταφέρει;

0
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη ναυαρχίδα της Xperia XZ2 στο φετινό MWC τον περασμένο Φεβρουάριο, μία πανίσχυρη multimedia συσκευή που μένει να δούμε και πόσο καλά προστατευμένη είναι. Ένα τεστ αντοχής θα μας δείξει.

Το τεστ ανθεκτικότητας έχει αναλάβει ο διάσημος «βασανιστής» smartphones ‘JerryRigEverything’. Στο νέο βίντεο «βασανισμού» που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube δοκιμάζει την αντοχή της συσκευής, η οποία φέρει πιστοποιήσεις IP65/IP68, σε διάφορες σκληρές συνθήκες.

Ξεκινά χαράσσοντας την οθόνη με μεταλλικά αντικείμενα διαφορετικών βαθμίδων σκληρότητας ακολουθώντας την κλίμακα του Mohs. Η Gorilla Glass επίστρωση της οθόνης εμφάνισε πιο βαθιές εκδορές στο επίπεδο 7 γεγονός που σημαίνει ότι το Xperia XZ2 μπορεί να τα βγάλει άνετα πέρα με μεταλλικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Το πρόσθιο πάνελ ταλαιπωρήθηκε επίσης από το «μαγικό» κοπίδι του JerryRigEverything αυτή τη φορά, όπως επίσης και η πίσω όψη που είναι κι αυτή προστατευμένη από Gorilla Glass 5.

Από το κοπίδι δε γλίτωσαν ούτε η κάμερα ούτε ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη της συσκευής, ο οποίος παρά τις γρατζουνιές συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Τέλος, στη δοκιμασία της φωτιάς η οθόνη ανταποκρίθηκε τέλεια χωρίς καμία απολύτως ζημιά, ενώ το γυάλινο σώμα του Xperia XZ2 με το μεταλλικό αν και γδαρμένο περίβλημα έμοιαζε σχεδόν αλύγιστο στο συγκεκριμένο τεστ.

Σύμφωνα με τον διάσημο YouTuber, το Sony Xperia XZ2 πέρασε με επιτυχία το τεστ αντοχής χάρη στην εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του!






Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !