Online Screen Recorder

Τηλεοπτικά σποτ από την Sony για το Detroit: Become Human

0
Ο Connor σας εξηγεί πως οι επιλογές που έκανε είναι δικές σας. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 8/5/18] Η Sony κυκλοφόρησε σήμερα ένα τηλεοπτικό σποτ για το επερχόμενο Adventure της Γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης Quantic Dream, Detroit: Become Human.

Στο βίντεο διακρίνονται σκηνές από διάφορα cutscenes, με τις φωνές των ανδροειδών να αναφέρουν διάφορες καταστάσεις, συναισθήματα και πράξεις, λέγοντας πως δεν είναι δικές τους επιλογές, αλλά δικές σας, παραπέμποντας στο πως οι επιλογές που θα κάνετε στο παιχνίδι θα επηρεάσουν την έκβαση της ιστορίας, καθώς και την ζωή ή τον θάνατο των χαρακτήρων τους οποίους θα ελέγχετε.

Δείτε το βίντεο:






[UPDATE: 10/5/18 - Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Connor] Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο, σύντομο τηλεοπτικό σποτ για το Detroit: Become Human από την Sony. Σε αυτό βλέπετε το ανδροειδές με το όνομα Connor να σας εξηγεί πως οι πράξεις του είναι αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών, σε παρόμοιο πνεύμα με το προηγούμενο σποτ. Δείτε το παρακάτω:





To Detroit: Become Human θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για PS4.



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !