Online Screen Recorder

Sharp AQUOS R2: Τo πρώτο smartphone με αποκλειστική video camera

0
Η Sharp ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του AQUOS R, προσφέροντας κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το Sharp AQUOS R2 είναι το μοναδικό smartphone με αποκλειστική video camera στην κατηγορία του.

Το νέο ιαπωνικό μοντέλο ενσωματώνει dual κάμερα στο πίσω μέρος αλλά με διαφορετικές προδιαγραφές. Ο δεύτερος φακός δεν βρίσκεται εκεί για να υποστηρίξει τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής. Αντιθέτως, το AQUOS R2 φέρει μία κάμερα ανάλυσης 16.3MP αποκλειστικά για βιντεοσκόπηση! Τη λήψη φωτογραφιών έχει αναλάβει ο δεύτερος φακός στο πίσω μέρος με αισθητήρα ανάλυσης 22.6MP.

Ο υπερερυγώνιος φακός της βιντεοκάμερας καταγράφει πλάνα 4K ανάλυσης με οπτικό πεδίο 135° και είναι εξοπλισμένος με electronic video stabilization. Επίσης, μπορεί να συλλάβει αυτόματα στατικές εικόνες κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης μέσω AI χαρακτηριστικών.






Επιπρόσθετα, το ιαπωνικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μία πρόσθια κάμερα 16.3MP για selfie λήψεις.

Το πακέτο των τεχνικών χαρακτηριστικών του συμπληρώνουν η 6 ιντσών WQHD+ (1440 x 3040 pixels) οθόνη, αναλογίας 19:9 και τεχνολογίας IGZO, το Snapdragon 845 system-on-chip, η 4GB μνήμη RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου έως τα 400GB με κάρτα microSD.

Τέλος, το Android 8.0 Oreo μοντέλο είναι ενισχυμένο με συστήματα ήχου Dolby Vision και Dolby Atmos, ενσωματώνει μπαταρία 3130 mAh και έρχεται με σώμα ανθεκτικό στην υγρασία και στο νερό.







Δείτε πλάνα από τις δυνατότητες της βιντεοκάμερας του Sharp AQUOS R2 στο παρακάτω βίντεο.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !