Online Screen Recorder

Η Samsung συνεχίζει να επενδύει στο Galaxy S8 με την έκδοση Lite

0
Η Samsung φέρεται να συνεχίζει να έχει σχέδια για την περυσινή της ναυαρχίδα, το Galaxy S8, του οποίου μία νέα έκδοση φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει.

Το Samsung Galaxy S8 Lite, οι εικόνες του οποίου είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του Weibo, θα είναι μία συσκευή που θα μοιάζει με το αρχικό μοντέλο S8 αλλά θα έχει σαφώς υποδεέστερες επιδόσεις και βεβαίως χαμηλότερη τιμή. Βέβαια κάποιος μπορεί να βρει σε χαμηλότερη τιμή και το αρχικό Galaxy S8 αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

Προφανώς πρόκειται για μία κίνηση μάρκετινγκ εκ μέρους της Samsung καθώς διατηρεί την εξωτερική εμφάνιση του S8, ενώ με την προσθήκη του «Lite» υποδηλώνει ότι η συσκευή θα είναι υποδεέστερη σε επίπεδο εξοπλισμού. Ενδεικτικό είναι ότι δημοσιεύματα θέλουν το S8 Lite να εξοπλίζεται με τον Snapdragon 660 σε αντίθεση με τον Snapdragon 835 του αρχικού Galaxy S8. Στόχος φυσικά να πουληθούν όσο περισσότερα Lite είναι εφικτό, αυξάνοντας τις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας.

Αναλυτές θεωρούν ότι η εμπορική πορεία του Galaxy S9 είναι καλή αλλά όχι εξαιρετική και δεν θα σπάσει κάποιο ρεκόρ πωλήσεων για λογαριασμό της Samsung. Ενδεχομένως αυτός είναι ο λόγος που η κορεατική εταιρεία σπεύδει να εκμεταλλευθεί την περυσινή της ναυαρχίδα προσθέτοντας ένα ακόμα μέλος στη σειρά.

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι η υποτιθέμενη συσκευή με την ονομασία Galaxy S8 Lite διέρρευσε στο Weibo και παραμένει ασαφές πότε η συσκευή θα λανσαριστεί επίσημα, με ορισμένα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι αυτό θα γίνει στις 21 Μαΐου.

















πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !