Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S Light Luxury με Snapdragon 660, 4GB RAM και Infinity Display;

0
Το Samsung Galaxy S Light Luxury, το οποίο γνωρίζαμε σαν Galaxy S8 Lite μέχρι σήμερα, αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας και η Samsung θέλει να το προωθήσει σαν μια πολυτελή συσκευή με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή.

Η Samsung ενημέρωσε πως η παρουσίαση του Galaxy S Light Luxury θα γίνει μπροστά σε εκατό άτομα στα γραφεία της εταιρείας στο Πεκίνο, και φαίνεται πως έχουμε μια mid-range πρόταση με τεχνικά χαρακτηριστικά που δε θα αφήσουν παραπονεμένους τους καταναλωτές.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη Infinity Display στις 5.8 ίντσες ανάλυσης Full HD+, ενώ στην εσωτερικό θα βρούμε το Snapdragon 660, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης τα οποία μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση καρτών microSD.

Η κύρια κάμερα αποτελείται από μονό φακό στα 16MP ενώ η εμπρόσθια θα βρίσκεται στα 8MP, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στα δεξιά της οπίσθιας κάμερας, ενώ η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 3000mAh.

Το Samsung Galaxy S Light Luxury θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo, θα κυκλοφορήσει για την αγορά της Κίνας ενώ είναι άγνωστο το πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός Κίνας.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !