Online Screen Recorder

Το Samsung Galaxy Note 9 θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουλίου;

0
Μια νέα αναφορά κάνει λόγο για το επίσημο ντεμπούτο του Samsung Galaxy Note 9 στα τέλη Ιουλίου, παρά την επίτευξη του 1 εκ. πωλήσεων των Galaxy S9 στη Νότιο Κορέα, με τις αποστολές των συσκευών από τα εργοστάσια να είναι μειωμένες σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς της Samsung και να δημιουργείται ανησυχία.

Για αυτούς τους λόγους η Samsung, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενδεχομένως να παρουσιάσει το Galaxy Note 9 νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, περί τα τέλη Ιουλίου και ένα μήνα νωρίτερα από το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα της Note σειράς τα οποία παραδοσιακά παρουσιάζονται μέσα στον Αύγουστο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Samsung πιθανόν να σκέφτεται και την Apple, την οποία θα ήθελε να προλάβει και να έχει μια ώθηση στις πωλήσεις του Galaxy Note 9 πριν την παρουσίαση των iPhone μέσα στο Σεπτέμβρη.

Στην περίπτωση που η Samsung “τραβήξει” την παρουσίαση του Galaxy Note 9 ένα μήνα νωρίτερα τότε δεν αποκλείεται να δούμε τα επερχόμενα Galaxy S10 και S10+ τον Ιανουάριο στη CES 2019 έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για ακόμα περισσότερες πωλήσεις των συσκευών μέσα στο 2019. Αυτή η κίνηση βέβαια κρύβει και αρκετό ρίσκο μιας και, εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, η Samsung θα παρουσιάσει το αναδιπλούμενο smartphone στην MWC 2019 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη και λόγω της μοναδικότητας της φημολογούμενης συσκευής δεν αποκλείεται να επισκιάσει τις πωλήσεις των Galaxy S10.

Μένει να δούμε τι θα πράξει τελικά η Samsung για το επόμενο Galaxy Note και πως αυτό θα επηρεάσει τα πλάνα της εταιρείας για τα επόμενα βήματά της με σκοπό να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !