Online Screen Recorder

Το Samsung Galaxy Note 9 σε έκδοση με 8GB/512GB μνήμη;

0
Το Samsung Galaxy Note 9 είναι η επόμενη ναυαρχίδα του κορεάτη κατασκευαστή που θα κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν νωρίτερα από τον προκάτοχό του. Η τελευταία διαρροή κάνει λόγο και για μία έκδοση της συσκευής με 8GB/512GB μνήμη.

Οι προηγούμενες διαρροές είχαν αποκαλύψει μέχρι στιγμής εκδόσεις με 6GB RAM και 64/128/256GB όσον αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους του νέου Galaxy Note 9. Δηλαδή, τις ίδιες επιλογές με το Galaxy Note 8.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Ice Universe, ο οποίος μας συνηθίζει σε leaks για την εν λόγω εταιρεία, η Samsung ίσως προσφέρει και μία έκδοση του νέου μοντέλου με 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. O tipster δεν αποκάλυψε επιμέρους στοιχεία, όπως νούμερο έκδοσης ή τη διαθεσιμότητα της συσκευής σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Ελπίζουμε να είναι αλήθεια και όχι ευσεβής πόθος του διάσημου tipster που θα ήθελε να δει τη νέα κορεάτικη ναυαρχίδα και σε αυτά τα μεγέθη.



Μέχρι στιγμής η πολυαναμενόμενη συσκευή έχει εμφανιστεί στο Geekbench με Enynos 9810, 6 GB RAM και Android 8.1 Oreo, ενώ μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το τελευταίο tip.

Η Samsung πάντως έχει ήδη ανακοινώσει από τα τέλη του περασμένου χρόνου τη μαζική παραγωγή 512GB embedded Universal Flash Storage (eUFS), καθώς και ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το νέο αποθηκευτικό χώρο στα επόμενης γενιάς smartphones και tablets. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν να ξεκινήσει από το Samsung Galaxy Note 9;



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !