Online Screen Recorder

Samsung Galaxy J6: Ανακοινώνεται στις 21 Μαΐου με ήχο Dolby Atmos και αναγνώριση προσώπου

0
Τα επίσημα renders του Samsung Galaxy J6 αλλά και άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του και την ημερομηνία παρουσίασης του διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Το νέο μοντέλο της σειράς J ανακοινώνεται τελικά στις 21 Μαΐου στην Ινδία.

Ένα teaser poster της κορεάτικης εταιρείας μας προετοίμασε για την ακριβή ημερομηνία της επίσημης παρουσίασή του και μας προϊδέασε για άλλα χαρακτηριστικά πλην της Infinity Display οθόνης, όπως για παράδειγμα ο ήχος Dolby Atmos και η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που διέρρευσαν από το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.

Επίσης, από προηγούμενες διαρροές ξέρουμε ότι φέρει ομοιότητες με το Galaxy A6 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, όπως η οθόνη και ο επεξεργαστής, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία οικονομικότερη συσκευή που εκτιμάται ότι δεν θα ξεπερνά τα 250 ευρώ.






Το Samsung Galaxy J6 αναμένεται με Super AMOLED HD+ οθόνη 5.6 ιντσών και αναλογία 18:9.5, octa-core Samsung Exynos 7870 SoC, 2GB/3GB/4GB μνήμη RAM, 32GB/64GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 13MP, εμπρόσθια κάμερα 8MP, dual-SIM υποστήριξη, μπαταρία 3000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo.

Μαζί φυσικά με το Galaxy J6 η Samsung δεν αποκλείεται να μας ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα κάποιο άλλο μοντέλο της σειράς J ή γιατί όχι, το πρώτο Android Go μοντέλο της.

Το Samsung Galaxy J6 θα διατεθεί πρώτα στην αγορά της Ινδίας στις 22 Μαΐου.








Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !