Online Screen Recorder

Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+: Επίσημα με Infinity Display και Android Oreo από 309 ευρώ

0
H Samsung ανακοίνωσε σήμερα επίσημα με Δελτίο Τύπου τα νέα μέλη της σειράς Galaxy A επιβεβαιώνοντας ό,τι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Οι mid-range συσκευές με κωδική ονομασία Galaxy A6 και Galaxy A6+ έρχονται με Super AMOLED Infinity Display αναλογίας 18:9.5 και λειτουργικό Android 8.0 Oreo out-of-the-box.

Αναλυτικά, το Galaxy A6 έρχεται με οθόνη 5.6″ και ανάλυση 720×1480 pixels. Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι στα 16MP με LED flash και κλείστρο f/1.7, ενώ η πρόσθια είναι ίδιας ανάλυσης με κλείστρο f/1.9. Και οι δύο κάμερες ενισχύονται με LED flash. Στο πίσω μέρος βρίσκεται και ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η συσκευή διαθέτει δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Στο εσωτερικό του Galaxy A6 «χτυπά» οκταπύρηνο Exynos 7870 SoC χρονισμένο στα 1.6GHz με επιλογές στη μνήμη RAM στα 3/4GB και στον αποθηκευτικό χώρο στα 32/64GB με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD μέχρι τα 256GB. Επίσης, η συσκευή διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh.







Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας έρχεται με οθόνη 6 ιντσών και ανάλυση 1080×2220 pixels. Στο πίσω μέρος εδρεύει διπλή κάμερα στα 16MP με κλείστρο f/1.7 και στα 5MP με κλείστρο f/1.9. Όσον αφορά τη selfie κάμερα, έχει ανάλυση 24MP με κλείστρο f/1.9 ενώ και εδώ υπάρχει LED flash για αποτύπωση καλύτερων λήψεων. Επίσης, η κάμερα του A6+ υποστηρίζει Live Focus για εφαρμογή του bokeh εφέ πριν ή και μετά τη λήψη. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου αλλά και μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.







Όσον αφορά στο εσωτερικό του το Galaxy A6+ είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο Snapdragon 450 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz με ίδια RAM και ίδιο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης με το μικρότερο αδερφάκι του κι εδώ με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD. Το εν λόγω μοντέλο έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία στα 3500 mAh.

Τα Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+ προσφέρουν ήχο εμπειρίας Dolby Atmos (μέσω των ακουστικών) και υποστηρίζουν τις υπηρεσίες Bixby (Bixby Vision, Bixby Home, Bixby Reminder) και την υπηρεσία Samsung Pay.

Τα δύο κορεάτικα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, χρυσό, μπλε και Lavender και η διάθεσή του θα ξεκινήσει μέσα στο Μάιο σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.







Η τιμή τους για την αγορά της Ευρώπης σύμφωνα με το GSMArena είναι στα 309 ευρώ για το Samsung Galaxy A6 και 369 ευρώ για το Galaxy A6+.











Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !