Online Screen Recorder

Rising Hub: Το Battlefield Heroes επέστρεψε!

0
Μια ομάδα από φανατικούς fans του Battlefield Heroes, επανάφεραν το online Third-Person Shooter της EA, προσθέτοντας επιπλέον maps και customization items.

Χωρίς αμφιβολία το Battlefield Heroes αγαπήθηκε από μια αρκετά μεγάλη μερίδα gamers και όταν η EA ανακοίνωσε το κλείσιμό του, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση. Από τότε, όλοι οι fans του BFH έψαχναν τρόπο για να το ξαναπαίξουν. Πλέον, πέρα από το Renegade Line, που αποτελεί τον υπό ανάπτυξη πνευματικό διάδοχο του Battlefield Heroes, μια ομάδα από fans κατάφεραν να στήσουν ξανά το χιουμοριστικό Third-Person Shooter της EA μέσω του Rising Hub project, το οποίο μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Το Rising Hub προσθέτει αρκετά νέα maps που δημιουργήθηκαν από το community, καθώς και νέα όπλα και customization items για να ντύσετε τους χαρακτήρες σας. Όλα αυτά τα αντικείμενα διατίθενται από την αρχή δωρεάν.





Πώς θα παίξετε:


1) Κατεβάστε το Rising Hub launcher κάνοντας κλικ εδώ.
2) Τρέξτε το launcher και εγκαταστήστε το παιχνίδι σε φάκελο της επιλογής σας
3) Δημιουργήστε λογαριασμό στο επίσημο site και πατήστε στην σχετική επιλογή στην κεντρική σελίδα για να συνδέσετε το account σας με το Discord.
4) Δημιουργήστε χαρακτήρα μέσω του επίσημου site του Rising Hub στο μενού Profile.
5) Μπείτε στο μενού των servers και προσθέστε έναν από αυτούς στα αγαπημένα σας (πατώντας στο αστεράκι).
6) Τρέξτε τον launcher και συνδεθείτε στον server πατώντας στο Play Now.

Κάθε φορά που θα θέλετε να αλλάξετε server, θα χρειαστεί να μπαίνετε στο site του Rising Hub και να προσθέτετε τον server της αρεσκείας σας στα αγαπημένα. Παίζετε κάθε φορά τρέχοντας τον launcher του παιχνιδιού που έχετε κατεβάσει. Θυμίζουμε ότι παίζοντας ανεβαίνετε levels και κερδίζετε πόντους, με τους οποίους μπορείτε να ξεκλειδώσετε ή να κάνετε upgrade τα skills σας. Όπως και στο αυθεντικό Battlefield Heroes, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε τρία classes, αυτά των Soldier, Gunner και Commando, με το καθένα να διαθέτει διαφορετικά skills και στυλ παιχνιδιού.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !