Online Screen Recorder

Το Resident Evil 7 θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch μέσω cloud

0
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Capcom.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil 7: Biohazard θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 24 Μαΐου του 2018, αρχικά μόνο στην Ιαπωνία, αλλά με απρόσμενο τρόπο.

Συγκεκριμένα, αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέσω ενός αυτοτελούς cloud streaming λογισμικού, το οποίο θα διατεθεί στο ηλεκτρονικό κατάστηματα της Nintendo και θα λειτουργεί μέσα από τους servers της εταιρείας ανάπτυξης του παιχνιδιού. Κατά συνέπεια, η ταχύτητα διαδικτυακής σύνδεσης των ενδιαφερόμενων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αν και πώς θα βιώσουν το Survival-Horror της Capcom.






Μάλιστα, αυτό θα προσφερθεί μαζί με δύο DLCs του, τα Banned Footage 1 και 2, ενώ θα πωλείται μόνο με υπηρεσιακή μορφή, καθότι με 2000 γιεν (περίπου 20 ευρώ) θα δύναται να αγοραστεί για 180 ημέρες. Ακόμη μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι θα καταλαμβάνει μόλις 45 MB της μνήμης του συστήματος. Τέλος, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν 15λεπτο demo πριν προχωρήσουν στην αγορά του.

Το Resident Evil 7 έχει κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο του 2017 σε PC, PS4 (το οποίο επιτρέπει τη χρήση του PSVR) και Xbox One.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !