Online Screen Recorder

Render του Samsung Galaxy Note 9 αποκαλύπτει την πραγματική συσκευή

0
Μπορεί τα Galaxy S9 και S9+ να είναι οι ναυαρχίδες της Samsung αλλά αυτό δεν αποτρέπει τη σειρά Note να ξεχωρίζει. Το Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι ενώ render που δείχνει την πραγματική συσκευή έκανε την εμφανισή του.

Μετά από τις αλλεπάλληλες “διαρροές” σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να διαθέτει το Galaxy Note 9, αποκαλύφθηκε πιθανόν η τελική μορφή του νέου μέλους της σειράς Note και με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε πως δε διαφέρει και πολύ από το Galaxy Note 8, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μιας και εμφανισιακά, πέραν από το θέμα του hardware, είναι μια εκλεπτυσμένη συσκευή.

Όπως είναι κατανοητό, δεν είναι γνωστό το αν η συσκευή θα εμφανιστεί με αυτή τη μορφή στην παρουσίασή της από τη Samsung, αλλά στην περίπτωση που η συσκευή παρουσιαστεί σχεδόν ίδια με τον προκάτοχό της, θα είναι κάτι που δε θα κάνει όλους τους φίλους της σειράς χαρούμενους. Κάθε χρόνο όλοι περιμένουν από τη Samsung να κάνει το βήμα παραπάνω όχι μόνο στις επιδόσεις αλλά και στον τομέα της εμφάνισης, παρά το γεγονός πως τα smartphone της εταιρείας είναι, για τους περισσότερους, υψηλής ποιότητας.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !