Online Screen Recorder

RAGE 2

0
Το τρέιλερ της ανακοίνωσης.

Αρχική δημοσίευση: 10/5/18] Το Walmart φέρεται να έχει διαρρεύσει την ύπαρξη του RAGE 2 καθώς και άλλων games πριν την επίσημη αποκάλυψή τους στην E3 2018.

Όπως μεταφέρει ο χρήστης Wario64 μέσω του Twitter, το Καναδικό υποκατάστημα του Walmart φαίνεται πως έχει στα χέρια του πληροφορίες για νέα games που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Μεταξύ αυτών είναι και το RAGE 2 της Bethesda, η οποία αντί να διαψεύσει την φήμη, αποφάσισε να απαντήσει με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο μέσω του επίσημου λογαριασμού του RAGE στο Twitter, trollάροντας το Walmart.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει την καταχώρηση του Walmart, υποδείχνοντας όμως προς το κατάστημα κάποιες διορθώσεις. Αναφέρει ότι λείπει το box art και η ηλικιακή σήμανση, ενώ μεταφέρει στο Walmart ότι ο τίτλος του παιχνιδιού θα έπρεπε να γραφτεί με κεφαλαία γράμματα. Μάλιστα, έχουν αλλάξει τις profile και cover photos του λογαριασμού, χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία της καταχώρησης. Η Bethesda κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, με τον υπεύθυνο του τμήματος marketing Pete Hines να αναφέρει “Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να έχουμε ωραία πράγματα”, το γνωστό “This is why we can’t have nice things”.




View image on Twitter








Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν publisher να αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο μια διαρροή. Η Bethesda θυμίζουμε ότι υποσχέθηκε πως στην συνέντευξη Τύπου της στην E3 2018 θα δείξει αρκετά νέα games. Μένει να δούμε εάν το RAGE 2 θα είναι ένα από αυτά. Στα υπόλοιπα games που “διέρρευσαν” μέσω του Walmart, συναντάμε επίσης τα Gears of War 5, Just Cause 4, Forza Horizon 4 και ένα νέο Splinter Cell. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το Walmart είχε διαρρεύσει με επιτυχία διάφορα games στο παρελθόν.


UPDATE: 11/5/18 - Φωτογραφίες στο Twitter βάζουν φωτιά στις φήμες] Μετά την απάντηση της Bethesda προς το Walmart, η γνωστή εκδότρια εταιρεία ανέβασε μερικές περίεργες φωτογραφίες στο Twitter, βάζοντας φωτιά στις φήμες περί ύπαρξης του RAGE 2.

Συγκεκριμένα, η Bethesda ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το Big Ben του Λονδίνου, ενώ επάνω στους δείκτες του είναι ζωγραφισμένο ένα περίεργο σχήμα. Εάν παρατηρήσουμε, μοιάζει αρκετά με το σχήμα που χρησιμοποίησε η Bethesda στην απάντησή της προς το Walmart για το RAGE 2, ενώ έχει την ίδια φούξια απόχρωση. Πρόκειται για το γράμμα “Α”, όπως περίπου το είχαμε δει στον τίτλο του πρώτου RAGE. Κάποιοι χρήστες “αποκρυπτογράφησαν” την θέση των δεικτών (5:14), με την σκέψη ότι η Bethesda πρόκειται να φανερώσει αυτό που ετοιμάζει στις 14 Μαΐου.




Αργότερα, η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες όπου βλέπουμε να παρουσιάζεται η ίδια ροζ απόχρωση. Συγκεκριμένα, έχουμε μια διασταύρωση και έναν πύραυλο. Κάθε tweet γίνεται με διαφορά τέσσερις ώρες. Τι να ετοιμάζει άραγε η Bethesda;








UPDATE 2: 14/5/18 - Διαρροή μέρους του trailer ανακοίνωσης] Ακόμη μια διαρροή σχετική με το RAGE 2 είχαμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς μικρό μέρος του -κατά τα φαινόμενα- trailer ανακοίνωσης του FPS της Bethesda εμφανίστηκε στο Youtube.
Το εν λόγω απόσπασμα κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο αναμένεται να δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα στη διάρκεια της Δευτέρας, 14 Μαΐου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες εικόνες από αυτό, οι οποίες απαθανατίστηκαν προτού κατέβει και κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου.

Για την ώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια πληροφορία για το RAGE 2, πέρα από ορισμένες φωτογραφίες που ανέβασε η Bethesda στο Twitter τις περασμένες ημέρες, οι οποίες ερμηνεύτηκαν ως teases από το κοινό.

UPDATE 3: 14/5/18 - 17:00 - Τρέιλερ της ανακοίνωσης] Η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα το RAGE 2, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι την Τρίτη, 15 Μαΐου, θα δοθεί στη δημοσιότητα gameplay βίντεο.


Δείτε την ανακοίνωση στο σχετικό τρέιλερ:





πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !