Online Screen Recorder

Press Start: Ποιος χαρακτήρας από video games θα θέλατε να είστε;

0
Badass ήρωες, εξερευνητές και ζωές γεμάτες περιπέτειες.

Η ζωή ενός ήρωα στα video games δεν είναι ποτέ εύκολη. Από τον κυνηγημένο Pac-Man, στον καταραμένο Raziel του Legacy of Kain: Soul Reaver και από τον πατέρα πλέον Kratos στην ταλαντούχα Lara Croft και στην αξιαγάπητη Jill Valentine των Resident Evil, όλοι οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε είχαν ένα δύσκολο έργο: Να σώσουν τον κόσμο ή απλά το τομάρι τους.

Παρόλο που οι κόσμοι μέσα στους οποίους δρουν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρόλο που στο τέλος επιστρέφουν ως ήρωες, γεμάτοι με υπερηφάνεια για τον εαυτό τους, σίγουρα κουβαλάνε πολλά κουσούρια και πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες σίγουρα θα χρειάζονταν ψυχολόγο! Κι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που ζηλεύουμε την ζωή τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα θέλαμε να γίνουμε αυτοί, για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ζήσουμε μια άλλη ζωή, γεμάτη περιπέτειες. 

Θα κάνω την έκπληξη και θα πω ότι δεν θα ήθελα να είμαι ο Max Payne μιας και είναι ένας αρκετά πονεμένος χαρακτήρας. Θα προτιμούσα να είμαι είτε ο Geralt από τα The Witcher (γιατί ρίχνει τα πιο ωραία γκομενάκια!) ή ο Prince από τα Prince of Persia.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !