Online Screen Recorder

Press Start: Fortnite ή PUBG;

0
Ποιος θα βγει ζωντανός από την απόλυτη Battle Royale μάχη;

Το genre των Battle Royale έχει φτάσει στο απόγειο της επιτυχίας του, με τους δύο πιο δημοφιλής ανταγωνιστές να μην φαίνονται να σταματάνε με τίποτα την ανοδική τους πορεία. Από την μια, το PlayerUnknown’s Battlegrounds ξεκίνησε μια τρελή πορεία εσόδων και ταυτόχρονων παικτών στο Steam, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγους μόλις μήνες να έχουμε την εμφάνιση εκατοντάδων Battle Royale games σε όλες τις πλατφόρμες.

Από την άλλη, η Epic Games αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της Battle Royale, βασιζόμενη στην game engine και τους μηχανισμούς του Fortnite, του co-op Survival game που μετά από το 2011 όταν είχε ανακοινωθεί, επέστρεψε τελικά σε early access τον Ιούλιο του 2017. Τα δύο παραπάνω games έχουν αρκετά κοινά στοιχεία και άλλα τόσα που τα κάνουν να διαφέρει το ένα από το άλλο. Καταρχάς, το Battle Royale mode του Fortnite διατίθεται δωρεάν, σε αντίθεση με το PUBG που αυτή την στιγμή κοστίζει 30 ευρώ στο Steam.

Επιπλέον, ενώ στους μηχανισμούς του gameplay συναντάμε σχεδόν την ίδια συνταγή, έχουμε διαφοροποίηση στον τεχνικό τομέα, αφού το PUBG τείνει προς την ρεαλιστική πλευρά, ενώ το Fortnite ακολουθεί την καρτουνίστικη οδό. Οι χάρτες του PUBG είναι μεγαλύτεροι σε έκταση, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεστε οχήματα για να μεταβείτε σε μακρινά σημεία του χάρτη. Το Fortnite από την άλλη διαθέτει έναν μικρότερο χάρτη χωρίς οχήματα. Εκεί που συναντάμε την μεγαλύτερη διαφορά, είναι στο γεγονός ότι το Battle Royale του Fortnite σας επιτρέπει να συλλέξετε resources και να χτίσετε κατασκευές. Το τελευταίο προσθέτει το στοιχείο της στρατηγικής στη μάχη, αφού μπορείτε να χτίσετε κτίσματα για να προστατευτείτε, γέφυρες για να περάσετε στην απέναντι περιοχή ή σκάλες για να ανεβείτε σε δυσπρόσιτα σημεία.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !