Online Screen Recorder

Μάγοι των Pinball ετοιμαστείτε για νέα high scores.

0
Μάγοι των Pinball ετοιμαστείτε για νέα high scores.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την εποχή που “επιτεθήκαμε” στα φλιπεράκια του Pinball FX 2, διψασμένοι για high scores και τρελές περιπέτειες. Οι 20 ώρες ενασχόλησης μαζί του κύλησαν... νεράκι και δεν κατόρθωσαν να χορτάσουν την άσβεστη δίψα μας για υψηλά σκορ. H εταιρεία ανάπτυξης και διανομής Zen Studios, η απόλυτη κυρίαρχος πλέον στον χώρο των ψηφιακών pinball, μαστόρευε εδώ και αρκετό καιρό το sequel του απολαυστικού της τίτλου. Τα περασμένα αριστουργήματά της (Pinball FX, Zen Pinball) είχαν την... τάση να κυκλοφορούν είτε για τις πλατφόρμες της Microsoft, είτε για τις κονσόλες των Sony – Nintendo. Η εν λόγω τακτική κατακερμάτιζε την τεράστια κοινότητα των παικτών, απαγορεύοντας στους κατόχους κονσολών και PC να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους.

Το Pinball FX 3 βάζει τέλος σε αυτή την αδικία. Κυκλοφορεί για όλες τις κονσόλες και τα PC, ανοίγοντας τις πόρτες για μια βαθμολογική σύγκρουση με ιλιγγιώδη νούμερα. Λαμβάνοντας υπόψη τους αγοραστές των τραπεζιών του περασμένου Pinball FX, το sequel περιλαμβάνει τα δεκάδες τραπέζια του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι κάτοχοι του Pinball FX 2 μπορούν να επαναλάβουν τους άθλους τους στο Pinball FX 3 χωρίς επιπλέον κόστος. Ο εμπλουτισμός των παραδοσιακών κανόνων και η εμφάνιση νέων τραπεζιών με πασίγνωστα κινηματογραφικά και μη θέματα, εκτίναξε την πώρωση μας σε δυσθεώρητα ύψη.




Καρχαρίες, εξωγήινοι και χρονομηχανές

Εισερχόμαστε στο Pinball FX 3, ανυπόμονοι να επιλέξουμε τραπέζι και να “σφυρηλατήσουμε” κάθε του γωνιά με την μπίλια μας. Μια ευχάριστη έκπληξη μας περιμένει. Μια ψηφιακή βοηθός με ασιατικά χαρακτηριστικά αναλαμβάνει τον ρόλο του οδηγού που θα μας “μεταφέρει” σε όλους τους νέους κανόνες. Με απόλυτη ικανοποίηση αντιλαμβανόμαστε σημαντικές αλλαγές στο σκηνικό. Μέσα στην ταπετσαρία των δεκάδων τραπεζιών που είχαμε ήδη αγοράσει, ξεπήδησε νέα στήλη με την επωνυμία Universal Pinball. Ακριβώς από κάτω μας περιμένουν τρεις από τις συναρπαστικότερες κινηματογραφικές εμπειρίες όλων των εποχών, τα Back to the Future, Jaws και E.T. The Extra Terrestrial. Προτού ακόμα μελετήσουμε τους νέους κανόνες, μπαίνουμε εναλλάξ και στα τρία.

Το τραπέζι Back to the Future αποτελεί ιδανικό “τοπίο” για να μαζέψουμε πόντους με το τσουβάλι. Μας ταξιδεύει σε όλες τις χρονικές περιόδους όπου έδρασε ο Marty McFly και ο εκκεντρικός επιστήμονας Doc Brown. Η κάθε περίοδος χωρίζεται σε τρεις αποστολές και ισάριθμα hurry up modes. Η μπίλια μας λειτουργεί σαν ρόπαλο του μπέιζμπολ, σφυροκοπώντας όλες τις εκδοχές του αντιπαθητικού Tannen (ο ανταγωνιστής του McFly σε όλα τα φιλμ). Τα multiballs είναι συχνό φαινόμενο γιατί η τρύπα του flux capacitor είναι εύκολος στόχος. Η κίνηση και τα ειδικά εφέ του θρυλικού Delorean μας γέμισαν χαρά, η αξέχαστη μουσική του Alan Silvestri συνόδευε την δράση και το ταξίδι της μπίλιας μας πάνω στο απίθανο skateboard του McFly μας γέμισε αναμνήσεις.

Μετά την φιέστα απολαύσεων επιστημονικής φαντασίας που μας χάρισε το Back to the Future, πέσαμε στα... βαθιά. Τα νερά του τραπεζιού Jaws υπήρξαν πολύ αφιλόξενα για την μπίλια μας. Οι διαδρομές τους είναι στενές και απαιτούν τρομακτική επιδεξιότητα για να πετύχουμε το κελί, τα βαρέλια, την σημαδούρα και όλα τα “αξεσουάρ” του τραπεζιού. Ο ρόλος της τύχης εκμηδενίζεται στην προσπάθεια μας να ενεργοποιήσουμε τις αποστολές του καρχαρία. Τα γράμματα του ονόματός του βρίσκονται στα πιο επικίνδυνα σημεία του τραπεζιού, τα τέσσερα outlanes. Τα δύο εξ’ αυτών οδηγούν την μπίλια στον χαμό της συνεπώς, για να τα “ανάψουμε”, πρέπει πρώτα να έχουμε ενεργοποιήσει τα kickbacks που θα επιστρέψουν την μπίλια στο παιχνίδι ή να έχουμε extra ball. Παραμερίζοντας την δυσκολία του, το Jaws table ξεχωρίζει για το όμορφο θαλασσινό του design και το εύκολο skillshot που μας βάζει να χτυπήσουμε με την μπίλια μας το περιπλανώμενο πτερύγιο του φονικού πρωταγωνιστή.

Όσες δεκαετίες και αν περάσουν, δεν πρόκειται να αντικρίσουμε ποτέ τον διάσημο E.T. που δημιούργησε η γόνιμη φαντασία του Steven Spielberg χωρίς να δακρύσουμε, ενθυμούμενοι το κλάμα που ρίξαμε παιδάκια όταν είδαμε την ταινία στο σινεμά. Το τραπέζι του E.T. ξεχειλίζει από οπτικά ερεθίσματα της ταινίας και οι διαδρομές του έχουν ικανοποιητικό φάρδος. Το διαστημόπλοιο του χαριτωμένου εξωγήινου είναι ο πιο επικερδής στόχος του τραπεζιού γιατί ενεργοποιεί τις βασικές αποστολές. Αυτές είναι αρκετά εύκολες και ασχολούνται με την προσπάθεια του E.T. να αποφύγει τις διωκτικές αρχές και να επιστρέψει σώος στον πλανήτη του. Το wizard mode που είναι και ο απώτερος στόχος μας είναι κομματάκι δύσκολο διότι προϋποθέτει την ενεργοποίηση των πέντε outlanes.




Το πρώτο Pinball – RPG στην ιστορία
Σε αντίθεση με πολλές πτυχές της καθημερινότητας, οι κανόνες στα video games δεν λογίζονται ως καταπίεση, αντίθετα αποτελούν τον βασικό παράγοντα ευχαρίστησης. Οι κανόνες του παιχνιδιού στο Pinball FX 2 ήταν οι γνωστοί ενός φλίπερ, να μαζέψουμε τεράστιο αριθμό από πόντους και να ολοκληρώσουμε όλα τα modes ενός τραπεζιού. Στο Pinball FX 3 το κομμάτι της προόδου έχει εμπλουτιστεί με καταπληκτικά αποτελέσματα. Οι πόντοι λογίζονται πλέον σαν xp που συσσωρεύονται ανά τραπέζι και αποδεσμεύουν ένα σωρό εκπληκτικά bonuses. Αμέσως αμέσως μας δίνεται ένα πανίσχυρο κίνητρο για να ασχολούμαστε ακατάπαυστα ακόμα και με τα δυσκολότερα τραπέζια. Τα αντιμετωπίζουμε πλέον όχι σαν μηχανήματα παραγωγής σκορ αλλά σαν χαρακτήρες σε RPG που αναβαθμίζονται συστηματικά.

Η συσσώρευση αστρονομικών ποσών από xp χαρίζει στα τραπέζια μας έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό από αστέρια, τα οποία με την σειρά τους ανεβάζουν το επίπεδο του Table Mastery. Το τελευταίο είναι μια μπάρα που καταγράφει την τεράστια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει και μας χαρίζει ένα μικρό αριθμό πανέμορφα σχεδιασμένων μοντέλων των ηρώων ενός τραπεζιού. Τι ηδονή να περιφερόμαστε στα έπαθλα του Table Mastery, να στριφογυρίζουμε και να ζουμάρουμε στα fully animated κορμιά του Thor, του Yoda, του BB – 8, του Facehugger από τα Alien και δεκάδων αγαπημένων μας χαρακτήρων.





Η απόλαυση των θαυμάσιων ηρώων απαιτεί xp με το τσουβάλι, δηλαδή αστρονομικό αριθμό από πόντους. Έχει γίνει δεύτερη φύση μας ο πλουτισμός σε ψηφιακά pinball tables μετά από δεκάδες ώρες σε Pinball Arcade και Pinball FX2, αισθανόμαστε όμως άσχημα όποτε οι πόντοι μας δεν ξεπερνούν τα δέκα μηδενικά. Οι δημιουργοί του Pinball FX3 είναι φανατικοί pinball players σαν εμάς γιατί οι επιλογές τους δείχνουν το πόσο μας νιώθουν. Μια παρτίδα pinball μας θέλει να σφυροκοπούμε ανελέητα με την μπίλια μας τα bumpers, να πετυχαίνουμε skillshots με τον ιδρώτα μας, να σαρώνουμε διαδοχικά τις διαδρομές του τραπεζιού. Εκτελώντας όλα αυτά τα θαυμάσια ενεργοποιούμε και, ακολούθως, ανεβάζουμε levels στις έξι passive αναβαθμίσεις που διαθέτει το κάθε τραπέζι. Το level cap έκαστης αναβάθμισης είναι το δέκα, ένας αριθμός που φαντάζει μικρός. Ευτυχώς για εμάς, η ποσοστιαία αύξηση του σκορ που αποφέρουν οι δραστηριότητές μας είναι δραματική.

Ενόσω φουσκώνουμε το σκορ μας σαν μεγιστάνες του pinball, βλέπουμε ότι όλα τα τραπέζια διαθέτουν και τρία wizard power, τα slow motion, rewind και score boost. Σε αντίθετη με τις passive αναβαθμίσεις, τα wizard power απαιτούν την απευθείας αλληλεπίδραση μας με το τραπέζι και μπόλικη δεξιοτεχνία. Το πλήκτρο X προστίθεται στο οπλοστάσιο μας και ενεργοποιεί το wizard power που έχουμε επιλέξει για την τρέχουσα παρτίδα. Οι κανόνες λένε ότι μπορούμε να έχουμε ένα wizard power και δύο passive αναβαθμίσεις ανά παρτίδα άρα επιλέγουμε τα bonuses στα οποία είμαστε καλύτεροι.
Τσακίζοντας το high score ενός τραπεζιού, το παρακολουθούμε να του ανάβουν τα λαμπάκια και αισθανόμαστε ακριβώς σαν τους νικητές jackpot κουλοχέρη σε καζίνο.

Το αγαπημένο μας wizard power είναι το score boost. Σε τραπέζια με πληθωρικά bumpers, το δάχτυλο μας αναπαυόταν για αρκετά δευτερόλεπτα στο X και τα ποσά που κερδίζαμε από τις γκέλες της μπίλιας μας χαροποιούσαν. Το slow motion είναι μια ικανότητα κομμένη και ραμμένη για τραπέζια που απαιτούν τρομερή ευστοχία από την μπίλια μας, σαν το Jaws για παράδειγμα. Το rewind είναι μια δεύτερη ευκαιρία σε αναμονή, το ενεργοποιούμε όταν η μπίλια χάνει τον προσανατολισμό που της δώσαμε και κατευθύνεται προς την έξοδο του τραπεζιού, προς τον χαμό της.

Η απόκτηση των wizard powers περνά από τρεις σκληρές δοκιμασίες, μια νέα φανταστική προσθήκη του Pinball FX3. Η πρώτη δοκιμασία είναι και η δυσκολότερη αφού μας καλεί να επιβιώσουμε με μόνο μια μπίλια στην διάθεση μας. Η έξοδος της μοναδικής μας μπίλιας από το τραπέζι τερματίζει το challenge. Οι επόμενες δύο δοκιμασίες είναι ευκολότερες, υπό την προϋπόθεση να σκοράρουμε καλά στο εκάστοτε τραπέζι. Απαλλαγμένοι από το άγχος της χαμένης μπίλιας (παρέχουν άπειρα ball saves), στοχεύουμε τις πιο κερδοφόρες περιοχές του τραπεζιού και τις βομβαρδίζουμε με την μπίλια μας. Όλες οι δοκιμασίες έχουν σαν ανώτατο όριο τα 15 αστέρια και δίνουν μεγάλη ώθηση στο Table Mastery.




Τα Steam Achievements είναι ένας πανίσχυρος κινητροδότης για να παλεύουμε σκληρά ακόμα και στα τραπέζια που δεν είναι του γούστου μας. Το achievement Nine zeros μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας. Το κερδίζουμε μόλις μαζέψουμε ένα δισεκατομμύριο πόντους συνολικά από όλα τα τραπέζια. Γελάσαμε γιατί αισθανθήκαμε σαν να είμαστε ο Bill Gates και κάποιος να μας έδωσε συγχαρητήρια που κερδίσαμε 10 δολάρια. Το ένα Δις είναι ασήμαντο για τους παθιασμένους κυνηγούς πόντων όπως εμείς, όταν φτάσουμε στο Τρις μπορεί και να εντυπωσιαστούμε. Τα achievements που μας απασχόλησαν είναι οι μοναδικοί άθλοι που μας προσφέρει το κάθε τραπέζι. Στο Portal καλούμαστε να περάσουμε τα 6 Test Chambers και να συντρίψουμε την GlaDOS. Στο Fallout πρέπει να φτάσουμε στο πέμπτο level. Στο Skyrim να φονεύσουμε έναν δράκο, στο DOOM να σκορπίσουμε τις δαιμονικές λεγεώνες με το θρυλικό BFG. Τα achievements δεν παρουσιάζουν την ίδια δυσκολία, ακολουθώντας το παράδειγμα των τραπεζιών δηλαδή όπου το καθένα ποικίλλει σε εμπόδια και παγίδες.

Ο καταβροχθιστής του ελεύθερου χρόνου

Η γεωγραφία ενός τραπεζιού είναι ο γνώμονας του επιπέδου δυσκολίας. Αντιμετωπίσαμε τραπέζια όπου τα skillshots εκτελούνται πανεύκολα και άλλα στα οποία δεν μπορέσαμε να σταυρώσουμε ούτε ένα. Η τοποθεσία των ρακετών, το εύρος του αποκρουστικού κενού που χάσκει ανάμεσα στις βασικές ρακέτες, έτοιμο να καταπιεί την μπίλια, η στενότητα των διαδρομών και τα ποικίλα εμπόδια, καθορίζουν το αν μπορεί να παραχθεί γρήγορα ένα καλό σκορ ή όχι. Λατρεύουμε τα Pinball FX (και τα Pinball γενικότερα) διότι δεν υφίσταται Α.Ι. συνεπώς η επιτυχία και η αποτυχία είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση. Πρώτη μας δουλειά η χειραγώγηση των physics. Αφού κατανοήσουμε την συμπεριφορά της μπίλιας σε συνάρτηση με την δύναμη και την γωνία του χτυπήματος που δέχεται από την ρακέτα, έχουμε πλέον την δυνατότητα να την στείλουμε στον στόχο της. Η τύχη παίζει πολύ μικρό ρόλο στις προσπάθειες μας. Είναι δυνατό να πιέζουμε μανιωδώς τα shift keys όταν η μπίλια ακουμπά τις ρακέτες μας και να μαζέψουμε μπόλικους πόντους. Ποτέ όμως δεν θα περάσουμε όλα τα modes ενός τραπεζιού, ειδικά το Wizard mode που είναι και ο απώτερος σκοπός μας.



Όσοι λιώσαμε τα αγαπημένα μας τραπέζια στο Pinball FX2, φτάνοντας το Wizard mode, πιστεύαμε ότι τα εξαντλήσαμε και δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους. Η ενσωμάτωση του table mastery, των challenges και των αναβαθμίσεων μας διέψευσε. Μαζί με τα achievements, αποκτήσαμε ένα ακλόνητο... άλλοθι για να παίζουμε χωρίς σταματημό την μια παρτίδα μετά την άλλη. Βλέποντας τα xp μας και το επίπεδο των τραπεζιών να ανεβαίνει, βιώσαμε την πασίγνωστη απόλαυση των Turn – Based Strategy “ένα... γύρο... ακόμα”. Μέχρι στιγμής το κοντέρ έχει καταγράψει 33 ώρες παιχνιδιού, χρόνος που μας φαίνεται ασήμαντος, απειροελάχιστος αναλογιζόμενοι πως, παρά τους πολλούς άθλους μας, δεν έχουμε κατορθώσει ακόμα να “εξαντλήσουμε” ούτε ένα τραπέζι. Η διάρκεια του Pinball FX3 στο χρόνο είναι τεράστια και αυξάνεται διαρκώς με την προσθήκη νέων τραπεζιών.

Είπαμε να περάσουμε μια βόλτα από τις διαδικτυακές αρένες για να δούμε το επίπεδο του συναγωνισμού. Το σύστημα των Tournaments δείχνει καλύτερο από τα Matchups. Στα τελευταία “χαλαστήκαμε” λίγο από την φτώχεια των τεσσάρων τραπεζιών που εμπλέκονται ανά βαθμολογική κλίμακα. Δεν διστάσαμε στιγμή να δοκιμαστούμε σε τραπέζια σαν τα Civil War και Fear Itself και τα πήγαμε αρκετά καλά. Το όλο σύστημα είναι απολαυστικό γιατί επιλέγουμε εμείς τον αντίπαλο με βάση το σκορ που έχει πετύχει και στην συνέχεια, παλεύουμε να το ξεπεράσουμε μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Μας ικανοποίησε η κατάταξη των συμμετεχόντων σε κατηγορίες με ονομασίες μεταλλίων (χάλκινο, ασημένιο, χρυσό) και το πλατινένιο που ταιριάζει καλύτερα σε  δίσκο.




Αν είχε μεγαλύτερη ποικιλία τραπεζιών θα ήταν ισοδύναμο με τα εκπληκτικά Tournaments. Ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην κατηγορία που δεν βάζει χαζούς περιορισμούς και μας αφήνει να κάνουμε τα δικά μας. Η εύκολη λύση είναι να συμμετάσχουμε σε πρωτάθλημα άλλου και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε μάξιμουμ σκορ. Το πρόβλημα είναι ότι παίζουμε με τους κανόνες εκείνου που έφτιαξε το πρωτάθλημα. Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξουμε το δικό μας με τους ανάλογους κανόνες και να καθορίσουμε ότι θα διεξάγεται στο τραπέζι που αγαπάμε περισσότερο. Ότι και να επιλέξουμε, ο εθισμός μας στο παιχνίδι είναι εξασφαλισμένος.

Τα τραπέζια του Pinball FX3 είναι σχεδιασμένα με την μέγιστη κομψότητα. Το περιβάλλον τους είναι ένας μικρός κόσμος που ξεχειλίζει από ομορφιά, συνδυάζοντας την προσεκτικά σκιτσαρισμένη ταπετσαρία με ολόσωμους χαρακτήρες που κινούνται, χειρονομούν και μάχονται σκληρά με τους εχθρούς τους. Τα μάτια μας καταβροχθίζουν με βουλιμία τις δεκάδες λεπτομέρειες που συνθέτουν έκαστο τραπέζι και θαμπώνονται από τον φανταστικό φωτισμό. Τα animations και η κίνηση της μπίλιας είναι στρωτά και η τελευταία υπακούει απόλυτα στους νόμους της φυσικής. Τα πάντα αποδίδονται σε ανάλυση 1080p και 60 frames ώστε η μπίλια να κινείται ομαλά και με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα dot matrix και τα action mini games, διακόπτουν το σφυροκόπημα της μπίλιας στο ταμπλό και μας δίνουν μερικά δέκατα του δευτερολέπτου για να προσαρμοστούμε σε αγώνες σκοποβολής, racing κόντρες, κυνήγι στόχων αλλά Asteroids και πολλά ακόμα. Την δίψα μας για δισεκατομμύρια πόντους φουντώνει η μουσική υπόκρουση από τις αγαπημένες μας ταινίες και οι πασίγνωστες ατάκες που εκτοξεύουν οι voice actors.



Παραδιδόμαστε στην λατρεία της ασημένιας μπίλιας
Το Pinball FX3 δεν αποτελεί απλά το καλύτερο Pinball της αγοράς αλλά και ένα video game που διαθέτει μακροχρόνια δυναμική χάρη στην αδιάκοπη κατασκευή νέων τραπεζιών. Η εμπειρία που μας παρέχει είναι τόσο κοντά στην φυσική μορφή του φλίπερ ώστε μονάχα η αίσθηση της αφής μένει μερικώς ανικανοποίητη. Το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να συγκριθεί με το τεράστιο μηχάνημα που χτυπάμε, σπρώχνουμε και πέφτουμε πάνω του σαν παλαιστές, προσπαθώντας να επηρεάσουμε την πορεία της μπίλιας με όλη την φυσική μας υπόσταση. Αν βάλουμε την ολόσωμη δυναμική του αληθινού Pinball στην άκρη, οι υπόλοιπες αισθητήριες απολαύσεις που προσφέρει, είναι πανομοιότυπες.

Το περιβάλλον ξεχειλίζει από χρώματα, σχήματα και ήχους, διεγείροντας στο έπακρο τα μάτια, τα αυτιά και το νου μας. Κάθε παρτίδα είναι απρόβλεπτη, μπορεί να τελειώσει σε μερικά δευτερόλεπτα ή να κρατήσει δεκάδες λεπτά συσσώρευσης πόντων. Η αναβάθμιση των τραπεζιών μας δίνει μια πανίσχυρη ώθηση για να μαχόμαστε μέχρι τελευταίας μπίλιας, προσπαθώντας να μάθουμε καλά όλα τα κόλπα ενός τραπεζιού Τα περισσότερα τραπέζια αντλούν την θεματολογία τους από φανταστικούς ήρωες του σινεμά, των video games και των comics, επιτρέποντάς μας να νιώσουμε αντιπρόσωποί τους, συμμετέχοντες στις περιπέτειες που αγαπήσαμε. Η δωρεάν μορφή του μας αφήνει να επιλέξουμε εμείς το πόσα ευρώ θα ξοδέψουμε στην εποχή της... αδεκαρίας που διανύουμε, να αποκτήσουμε τα τραπέζια που έχουν την μεγαλύτερη αξία για εμάς. Με αυτή την μέθοδο, το κόστος του Pinball FX3 εξαρτάται από το μέγεθος του πορτοφολιού μας, αντί να μας υποχρεώνει να πληρώσουμε προκαθορισμένο αντίτιμο.

Θετικά:
- Μεγάλη ποικιλία τραπεζιών
- Συναρπαστικό σύστημα αναβάθμισης
- Μεγάλη αντοχή
- Συνεχής ανανέωση του περιεχομένου με νέα τραπέζια

Αρνητικά:
- Κοστοβόρα η αγορά όλων των εκπληκτικών τραπεζιών
- Δεν εξελίσσει σε μεγάλο βαθμό το gameplay του σε σχέση με πριν

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7.5
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.7


Ένα μεγάλο βήμα της αγαπημένης μας σειράς.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !