Online Screen Recorder

ONRUSH open beta

0
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης.

Η Codemasters ανακοίνωσε ότι η open beta του ONRUSH θα διεξαχθεί το διάστημα 17-20 Μαΐου στα PS4 και Xbox One. Οι κάτοχοι της κονσόλας της Sony θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην beta από τις 15 του μήνα, εάν κάνετε προπαραγγελία του παιχνιδιού.

Η open beta θα περιλαμβάνει τα Superstar Practice και The Stampede. Το πρώτο εξ αυτών αφορά ένα interactive tutorial μέσα από το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τον χειρισμό του ONRUSH, καθώς και να πάρετε μέρος σε αγώνες ενάντια στο A.I. Από την άλλη, το The Stampede θα σας επιτρέψει να παίξετε online ενάντια σε άλλους παίκτες σε 6vs6 multiplayer events σε δύο πίστες (Big Dune Beach και Volcano Lake) που παρουσιάζουν εναλλαγή ημέρας/νύχτας καθώς και εποχών.





Θα περιλαμβάνονται δύο modes (Overdrive και Countdown) και τέσσερα διαφορετικά classes οχημάτων, αυτά των Blade, Vortex, Interceptor και Titan. Τα αντικείμενα που θα ξεκλειδώσετε κατά την διάρκεια της open beta, θα είναι διαθέσιμα για εσάς και στην ολοκληρωμένη έκδοση του Racing της Codemasters. Σε αυτά συναντάμε τα Crash tags και Tombstones για τις περιπτώσεις που διαλύετε το όχημά σας ή αυτό κάποιου αντιπάλου αντίστοιχα.

Το ONRUSH αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου για PS4 και Xbox One.




πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !