Online Screen Recorder

OnePlus 6: Επίσημο με Snapdragon 845, επιλογή 6GB ή 8GB RAM, αδιάβροχο και τιμή από 519 ευρώ

0
Πλέον είναι επίσημο! Το OnePlus 6 έκανε την επίσημη εμφάνισή του και φαίνεται πως για το 2018 είναι το flagship killer μιας και διαθέτει high-end τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή που κάνει τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών να κοκκινίσουν από ντροπή.

Μετά από αναρίθμητες φήμες και “διαρροές” ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που ετοίμασε η OnePlus για να τα βάλει με τους “μεγάλους” της βιομηχανίας. Η συσκευή διαθέτει οθόνη με notch, τεχνολογίας AMOLED με Gorilla Glass 5, μεγέθους 6.28 ιντσών ανάλυσης 1080×2280 pixel και αναλογία οθόνης 19:9 και μπορούμε να πούμε πως είναι απλά χορταστική.

Στην “καρδιά” του OnePlus 6 βρίσκουμε το Snapdragon 845 χρονισμένο στα 2.8GHz ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Adreno 630. Αναφορικά με τη μνήμη RAM, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με τους συνδιασμούς 6GB και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, 8GB και 128GB αλλά και 8GB και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους.

Στον τομέα των καμερών, η συσκευή διαθέτη κύρια διπλή κάμερα, τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη, με αισθητήρες SONY IMX 519 και IMX 376K στα 20MP και 16 MP με κλείστρο f/1.7, οι οποίες διαθέτουν ηλεκτρονικό (EIS) και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), ενώ η εμπρόσθια selfie κάμερα είναι ανάλυσης 16MP. Επίσης, η συσκευή ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου αλλά και μέσω του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος κάτω από τη διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Η συσκευή “τρέχει” την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 Oreo μέσα από το OxygenOS 5.1 και για πρώτη φορά η χρήση του OnePlus 6 μπορεί να γίνει είτε μέσω gesture controls είτε με τα κλασσικά navigation buttons. Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό είναι πως η συσκευή είναι αδιάβροχη ενώ η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 3300mAh και υποστηρίζει Fast Charge, με την OnePlus να αναφέρει πως με μισή ώρα φόρτισης έχουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για μια ημέρα.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τον επίσημο ιστότοπο της OnePlus στις 22 Μαΐου στους χρωματισμούς Midnight Black και Mirror Black με τιμή που ξεκινάει από τα 519 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, 569 ευρώ για την έκδοση με τα 8GB και 128GB, ενώ η ανώτερη έκδοση με τα 8GB και 256GB θα πωλείται στα 619 ευρώ. Η έκδοση στο Silk White χρωματισμό θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Ιουνίου.



















Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !