Online Screen Recorder

OnePlus 6: Διέρρευσαν τα επίσημα renders! Από 519 ευρώ η τιμή του

0
Το OnePlus 6 θα ανακοινωθεί επίσημα σε δύο ημέρες αλλά μία καταλάθος(;) ανάρτηση από το Amazon Γερμανίας (που αποσύρθηκε αμέσως) έφερε στο προσκήνιο επίσημες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας και πληροφορίες για τη λιανική τιμή της.

Το νέο flagshiop μοντέλο της OnePlus θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές εκδόσεις, “Midnight Black” και “Mirror Black”. Σε ό,τι αφορά τις τιμές του, η έκδοση με τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι διαθέσιμη στα 519 ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 128 GB θα κοστίζει 50 ευρώ παραπάνω, δηλαδή €569. Επίσης, μάλλον θα υπάρξει και τρίτη έκδοση με 8 GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Το νέο μοντέλο της OnePlus θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Μάιου.

Οι μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες επιβεβαιώνουν Snapdragon 845 SoC, οθόνη με εγκοπή, αδιάβροχη κατασκευή, dual κάμερα στο πίσω μέρος 20 MP + 16 MP με OIS και δυνατότητα εγγραφής slow-motion video, σε ένα πακέτο των 155.7×75.35×7.75 χιλιοστών και 177 γραμμαρίων.

Η bezel-less συσκευή εικάζουν ότι φέρει οθόνη AMOLED με διαγώνιο 6.28” ιντσών και ανάλυση Full HD+ (2280×1080 pixels) αλλά αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα.











Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !