Online Screen Recorder

Το OnePlus 6 “ποζάρει” δίπλα στο iPhone X και OnePlus 5T

0
Η OnePlus ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6 στις 16 και 17 Μαΐου και όλο και περισσότερες φωτογραφίες της συσκευής έρχονται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά το βλέπουμε να “ποζάρει” δίπλα στο κουτί του αλλά και πλάι στο OnePlus 5T και το iPhone X, με τις συγκρίσεις να είναι αναπόφευκτες.

Το hype που έχει δημιουργηθεί για το OnePlus 6 είναι μεγάλο όχι μόνο επειδή θα πρέπει να “αποδείξει” πως είναι και φέτος το flagship killer smartphone αλλά και επειδή θα είναι η φτηνότερη, όπως φαίνεται, συσκευή που θα διαθέτει το Snapdragon 845, τον οποίο βρίσκουμε σε αντίστοιχες ναυαρχίδες με τιμή υψηλότερη από αυτή που αναμένεται να έχει το OnePlus 6.

Στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν βλέπουμε ξεκάθαρα την υποδοχή για χρήση ακουστικών 3.5mm καθώς επίσης και πως “στέκεται” δίπλα στο OnePlus 5T το οποίο δε διαθέτει το περιβόητο notch στην οθόνη, το οποίο φαίνεται αρκετά μικρότερο σε σύγκριση με του iPhone X το οποίο κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από το OnePlus 6.















Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !