Online Screen Recorder

Δωρεάν το Oddworld: Abe’s Oddysee

0
Κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/9/15] Το Oddworld: Abe’s Oddysee διατίθεται δωρεάν στο Steam. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να το κατεβάσετε χωρίς κανένα κόστος και να το κρατήσετε στην συλλογή σας για πάντα. Για να το κατεβάσετε κάντε click εδώ.

Την ίδια στιγμή, μπορείτε να αποκτήσετε το Oddworld Pack στην τιμή των 1,24€ και το The Oddboxx στα 3,24€. Το πρώτο περιλαμβάνει τα Oddworld: Abe's Exoddus και Abe's Oddysee ενώ αγοράζοντας το Oddbox, αποκτάτε τα: Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee και Stranger’s Wrath HD. Τέλος, το remake του Abe’s Oddysee, Oddworld: New ‘n’ Tasty, βρίσκεται με έκπτωση 50% στα 10 ευρώ.

[UPDATE: 19/9/17 - Δωρεάν ξανά το Oddworld] Το Oddworld: Abe’s Oddysee διατίθεται ξανά δωρεάν, μέσω του HumbleBundle και του Gog. Αποκτήστε το και κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε Steam key.

[UPDATE 2: 10/5/18 - Ξανά δωρεάν μέσω του Steam] Η Oddworld Inhabitants σας δίνει για άλλη μια φορά την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Oddworld: Abe’s Oddysee για PC μέσω του Steam. Η προσφορά ισχύει έως αύριο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αποκτήσετε τα υπόλοιπα games της σειράς με 80% έκπτωση.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Oddworld: Abe’s Oddysee.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !