Online Screen Recorder

Nubia Z17 mini: Με dual camera και special τιμή

0
To Nubia Z17 mini αποτελεί μία πρόταση που θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω όσους αναζητούν μια λύση με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά, όπως διπλή κάμερα, 4GB RAM και ο ενσωματωμένος αποθηκευτικό χώρο 64GB.

Το Nubia Z17 mini είναι κατασκευασμένο από ενιαίο μέταλλο ενώ οι χρυσές λεπτομέρειές του το κάνουν να ξεχωρίζει. Έρχεται με FHD οθόνη στις 5,2 ίντσες, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels με 2.5D κυρτό Gorrila Glass. Στο εσωτερικό του χτυπά το οχταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 652 με χρονισμό στα 1.8 GHz με τους 4 πυρήνες να «ασχολούνται» με τις υψηλές επιδόσεις και τους άλλους 4 να είναι αφιερωμένοι στην επεξεργασία δεδομένων. Οι επιδόσεις του συμπληρώνονται από 4GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 64GB.

Το Nubia Z17 mini έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη για να κρατήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις σας ανεξίτηλες. Η διπλή του κάμερα αποτελείται από δύο αισθητήρες στα 13MP με τον έναν να είναι true color RGB για ζωντανά και πλούσια χρώματα και ο δεύτερος είναι ένας προσαρμοσμένος μονοχρωματικός Sony full-light, ο οποίος επιτρέπει περισσότερο από το 96.6% του φωτός, αποδίδοντας έτσι εκπληκτικά τις λεπτομέρειες και τις σκιές.

Η κάμερα στο Portrait mode όχι μόνο πραγματοποιεί καλύτερες λήψεις αλλά επίσης παράγει και υψηλής αισθητικής ποιότητας αποτέλεσμα χάρη στο bokeh effect του. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο θολώματος μέχρι και το επίπεδο 16 (F1-F16).




Όσο για τις selfie σας, αυτές τις αναλαμβάνει η εμπρόσθια κάμερα των 16MP με ευρυγώνιο φακό. Μάλιστα, χάρη στην real-time «καλλωπισμό» της, θα φαίνεστε πάντα εντυπωσιακοί ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Το Nubia Z17 mini έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 6.0 και nubia UI. Στις λειτουργίες που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα να κάνετε swipe up την κλήση σας αν δεν θέλετε να την απορρίψετε ή να απαντήσετε, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να είναι και στη μέση ή κάτω στην οθόνη σας καθώς μπορείτε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα. Για παράδειγμα να παίζετε ένα παιχνίδι.

Επιπλέον, μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη στα δύο κάνοντας swipe από κάτω προς τα πάνω. Η οθόνη θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το ένα να βρίσκεται πάνω και το άλλο κάτω όταν είναι σε portrait mode, ενώ σε landscape mode, τα δύο μέρη θα βρίσκονται δεξιά κι αριστερά. Όσον αφορά στη μπαταρία του, είναι μη αποσπώμενη και έχει χωρητικότητα 2950mAh. Ακόμη, συσκευή υποστηρίζει διπλή SIM.

Για λίγες μέρες (μέχρι τις 17 Ιουνίου) μπορείτε να αποκτήσετε το Nubia Z17 mini με τιμή 147,49 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς έξοδα τελωνείου. Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό FR0160.

Προσοχή: Η Cafago αναφέρει ότι για να μην πληρώσει κάποιος τα έξοδα τελωνείου θα πρέπει να γράψει με την αγορά του σε μήνυμα το εξής: I need the shipping method “BDP”, thanks., όπως βλέπετε και στο screenshot.









πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !