Online Screen Recorder

Το Nokia X6 σε παγκόσμιο λανσάρισμα με απόφαση του κοινού;

0
Η HMD Global πριν από λίγα 24ωρα παρουσίασε επίσημα το Nokia X6 στην Κίνα με το κοινό και τα μέσα του υπόλοιπου πλανήτη να αναρωτιούνται εάν τελικά θα δουν το πρώτο μοντέλο Nokia με notch και σε άλλες αγορές.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε καθόλου στα σχέδια της για διάθεση της συσκευής εκτός Κίνας εφόσον αρχικά το προόριζε αποκλειστικά για την τοπική αγορά αλλά ίσως αυτό το ενδεχόμενο να αλλάξει.

Ο επικεφαλής προϊόντων της HMD Global, Juho Sarvikas, ξεκίνησε μια δημοσκόπηση στο Twitter ζητώντας από το κοινό να ψηφίσει εάν θέλει να λανσαριστεί το Nokia X6 και σε άλλες χώρες, με ένα ναι ή ένα όχι.


Getting a lot of traffic on this so let's ask around. Should we bring Nokia X6 to other markets too?


Άραγε θα επικρατήσει η γνώμη του κοινού ή είναι μία απόφαση που έχει δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς από την HMD Global; Θα είναι το πρώτο Nokia με εγκοπή στο portfolio της φινλανδικής ατζέντας στο επερχόμενο press event που θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου στη Μόσχα, όπου πιθανότατα θα ανακοινωθούν τα νέα Nokia 5 (2018), Nokia 3 (2018) και Nokia 2 (2018); Το poll πάντως τρέχει ακόμη κάτι μας λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα πει “ναι”!

Εσείς θα θέλατε να κυκλοφορήσει το Nokia X6 στην ελληνική αγορά;






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !