Online Screen Recorder

Nokia X6: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

0
Την επόμενη εβδομάδα η HMD Global θα ανακοινώσει το Nokia X6, το πρώτο smartphone της με notch στην οθόνη, εικόνα που έχει διαρρεύσει σε live φωτογραφίες αλλά και video. Η νέα φινλανδική συσκευή πέρασε από τη λίστα της TENAA γεγονός που μας επιβεβαίωσε και σημαντικά στοιχεία από τις προδιαγραφές του.

Η κινέζικη αρχή πιστοποίησης αποκάλυψε ότι το Nokia X6, το οποίο φημολογείται ότι θα λανσαριστεί σε κάποιες αγορές ως Nokia X, θα «τρέχει» Android 8.1 Oreo και ότι θα τροφοδοτείται από octa-core SoC χρονισμένο στο 1.8 GHz, χωρίς να μας δώσει το ακριβές μοντέλο. Οι επιλογές στη μνήμη RAM σύμφωνα με την καταχώρηση θα είναι τρεις 3/4/6 GB, ενώ οι διαθέσιμοι αποθηκευτικοί χώροι θα είναι δύο, στα 32 GB και 64 GB.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι έχει ακουστεί ότι το νέο φινλανδικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις, μία με MediaTek Helio P60 SoC και 4GB RAM, και μία πιο ακριβή έκδοση με Snapdragon 636 SoC και 6GB RAM.

Η 5.8” οθόνη του νέου Nokia θα έχει αναλογία 19:9 και ανάλυση 2280×1080 pixels. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την dual κάμερα με κύριο αισθητήρα ανάλυσης στα 16 MP, ενώ η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει την ανάλυση της δεύτερης κάμερας. Η selfie κάμερα θα είναι επίσης στα 16 MP και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh.

Το νέο Android smartphone έχει διαστάσεις 147.2x71x8 χιλιοστών και θα κυκλοφορήσει σε μπλε, μαύρο και ασημί χρώμα. Η επίσημη ανακοίνωσή του θα γίνει στις 16 Μαΐου στην Κίνα.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !