Online Screen Recorder

Το Nokia X6 στο Geekbench με Snapdragon 636, 6GB RAM και Android 8.1 Oreo

0
Βρισκόμαστε στο “παρά πέντε” της αποκάλυψης του Nokia X6 και η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών και φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή η οποία αξίζει την προσοχή των καταναλωτών.

Η συσκευή στο πέρασμά της από το Geekbench πέτυχε 1330 πόντους στο single-core και 4907 πόντους στο multi-core τεστ και αποκαλύφθηκαν μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του. Το Nokia X6 φαίνεται πως “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο Snapdragon 636, ο οποίος διαθέτει οκτώ πυρήνες Qualcomm Kryo 260 που είναι χρονισμένοι μέχρι τα 1.8GHz. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με 6GB ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως θα υπάρξουν και πιο οικονομικές εκδόσεις με 3GB και 4GB μνήμης RAM.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πης η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 5.84 ίντσες με ανάλυση 2280×1080 pixels και αναλογία οθόνης 19:9 η οποία θα διαθέτει και notch. Επίσης, στο πίσω μέρος διακρίνουμε την dual κάμερα με τον κύριο αισθητήρα να έχει ανάλυση 16 MP, η εμπρόσθια selfie κάμερα να είναι επίσης στα 16 MP και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh.







Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !