Online Screen Recorder

MotoGP – GP Ισπανίας FP3 – Δυνατή εμφάνιση για Marquez

0
O Marc Marquez πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην τρίτη περίοδο δοκιμών του ισπανικού GP, με τον αναβάτη της Honda να είναι σχεδόν τρία δέκατα ταχύτερος του δεύτερου, Cal Crutchlow.

Ο πρωταθλητής έδειξε από την αρχή της διαδικασίας της διαθέσεις του, όντας ταχύτερος, και μόνο στα τελευταία λεπτά της περιόδου μπόρεσε κάποιος αναβάτης να τον ρίξει από την κορυφή των χρόνων. Αυτός ήταν ο Cal Crutchlow, ο Βρετανός όμως δεν είχε απάντηση στις δύο τελικές προσπάθειες του Marquez, καθώς ο Ισπανός βελτίωσε το χρόνο του και στις δύο και πήρε την πρωτιά, με χρόνο 1:37.702, ο οποίος είναι και ο καλύτερος του τριημέρου ως τώρα.

Δυνατή εμφάνιση έκανε ο Andrea Iannone, με τον αναβάτη της Suzuki να παίρνει την τρίτη θέση, όντα σημαντικά ταχύτερος του team-mate του, ενώ τον ακολούθησε ο Johann Zarco, ο οποίος ήταν και πάλι η ταχύτερη Yamaha. Εντυπωσιακός ήταν και ο χρόνος του Jack Miller, ο οποίος δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην περσινή GP17 που οδηγεί!

Στην πέμπτη θέση ο Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να δείχνει μετά το FP2 σαν να βρήκε κάτι σημαντικό στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας που του ταιριάζει, ενώ και χθες είχε δηλώσει ότι οι αναβαθμίσεις που έχει η Ducati στη Jerez φαίνεται να τον βοηθούν στην απόδοση. Ο Lorenzo θα βρεθεί απευθείας στη μάχη του Q2, κάτι που δεν κατάφερε ο Andrea Dovizioso, και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα πρέπει να παλέψει στο Q1 των κατατακτηρίων.

Στο Q1 θα πρέπει να αγωνιστεί και ο Maverick Vinales, καθώς ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha δυσκολεύτηκε με την Μ1, όντας και στο FP3 πιο αργός από τον Valentino Rossi, ο οποίος πήρε την έβδομη θέση.

Σαν γενικότερη εικόνα πάντως, η μάχη συνεχίζει να δείχνει αμφίρροπη σε όλα τα μέτωπα, με τς διαφορές να είναι πολύ μικρές ανάμεσα στους αναβάτες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι την 13η θέση η διαφορά είναι μικρότερη του δευτερολέπτου!



Αναλυτική κατάταξη του FP3:








πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !