Online Screen Recorder

Ο αντάπτορας Lightning-to-3.5mm δε θα πωλείται πλέον μαζί με κάθε καινούργιο iPhone

0
Η Apple ήταν αυτή που έκανε την αρχή και κατήργησε τη θύρα υποδοχής 3.5mm ακουστικών στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, και αντί αυτού, μέσα σε κάθε συσκευασία περιείχε έναν αντάπτορα από Lightning σε 3.5mm υποδοχή για όσους ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά με την κλασσική υποδοχή. Πλέον, σύμφωνα με τον αναλυτή της Barclays, Blayne Curtis, η Apple θα σταματήσει να διαθέτει δωρεάν το συγκεκριμένο αντάπτορα. Ποιός ο λόγος;

Είναι σα να λέει η Apple σε κάποιον νέο της πελάτη που δεν είχε τουλάχιστον κάποιο εκ των iPhone 7 και 7 Plus, πως θα πρέπει είτε να προσαρμόσει της μουσικές του συνήθειες με τη “γραμμή” της εταιρείας χρησιμοποιώντας τα EarPods για να ακούει μουσική και να παρακολουθεί ταινίες, είτε να δώσει 9 ευρώ για να πάρει τον αντάπτορα και να χρησιμοποιήσει τα ακουστικά με καλώδιο 3.5mm. Η λογική της Apple μεγαλουργεί.

Αυτό που αναμένεται είναι στα νέα iPhone του 2018, να μην υπάρχει ο συγκεκριμένος αντάπτορας, παρά το γεγονός πως οι κάτοχοι των συγκεκριμένων iPhone θα έχουν πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν ένα νέο iPhone. Άραγε να το κάνουν για να μειώσουν το κόστος των νέων iPhone ή απλά για να έχουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου αντάπτορα;

Ο συγκεκριμένος αναλυτής, μαζί με το επιτελείο του, αναφέρουν πως μέχρι τον Ιούνιο θα γνωρίζουν εαν τελικά ο Lightning-to-3.5mm αντάπτορας θα υπάρχει μέσα στα νέα iPhone του 2018, ο οποίος κατασκευάστηκε από την Apple για τη μετάβαση από τα συμβατικά ακουστικά στα EarPods, σε ακουστικά με καλώδιο Lightning ή ακόμα καλύτερα, για να μη μας μπερδεύουν τα καλώδια, στα ασύρματα AirPods των 199 ευρώ.

Μένει να δούμε τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Apple για το 2018 και αν όχι μόνο δεν ενσωματώσει ξανά τον αντάπτορα μέσα σε κάθε νέο iPhone αλλά μήπως κάποια στιγμή τον καταργήσει και από τα καταστήματά της, κίνηση καθόλου απρόσμενη για μια εταιρεία που η λέξη “έκπληξη” είναι στο DNA της.






Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !