Online Screen Recorder

Το LG V40 θα έχει OLED οθόνη σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία

0
Η οθόνη του LG V40, αλλά και μελλοντικών smartphone της σειράς V, θα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας AMOLED, σύμφωνα με την ίδια την LG. Αυτό έρχεται σε αντιθεση με το LG G7 ThinQ που διαθέτει οθόνη IPS LCD, παρά τη φημολογία που υπήρχε πως το συγκεκριμένο smartphone θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με AMOLED αλλά και με IPS LCD οθόνη. Η LG δικαιολογεί αυτήν την επιλογή της ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει κάποιες επιμέρους πληροφορίες για τις επόμενες συσκευές της.

Στην επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ η LG ανέφερε πως ο λόγος που την ώθησε στη χρήση IPS LCD οθόνης αντί AMOLED, είναι επειδή η σειρά G είναι μια πιο mainstream σειρά smartphone, πιο προσιτή και “μέσα στις τάσεις της αγοράς” για το καταναλωτικό κοινό. Στην πραγματικότητα είναι σα να τοποθετεί το LG G7 ThinQ ως μια entry-level ναυαρχίδα ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε πως η επιλογή της οθόνης δε έγινε με κριτήριο το κόστος της.

Η εταιρεία φαίνεται πως “κρατάει” τις AMOLED οθόνες για τα smartphone της σειράς V επειδή θεωρούνται πιο καινοτόμα από την ίδια την LG, οπότε άφησε να εννοηθεί πως όλα τα V smartphone θα έχουν AMOLED οθόνες μιας και θεωρούνται πιο premium συσκευές. Αυτό φαίνεται και από το LG V30S ThinQ το οποίο θα πωλείται στις Η.Π.Α με τιμή 930 δολάρια, πλησιάζοντας το φράγμα των 1000 δολαρίων, το οποίο δεν αποκλείεται να αγγίξει κάποια επόμενη V-series συσκευή, σε μια προσπάθεια για βελτίωση των εσόδων της LG,





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !