Online Screen Recorder

LG V35 ThinQ: Έρχεται με Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου;

0
Ο απόγονος του V30S ThinQ, που παρουσιάστηκε στο MWC 2018 ως η ανανεωμένη έκδοση του V30 με προίκα τα ΑΙ χαρακτηριστικά και ενδεικτικό σήμα ‘ThinQ’ της LG, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Πρόκειται για το νέο LG V35 ThinQ.

Ένα μέρος των χαρακτηριστικών του νεότερου μοντέλου (με κωδική ονομασία LG V350) διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντάς μας τα εξής. Σε όρους απεικόνισης δεν αλλάζουν και πολλά εφόσον το V35 ThinQ φέρει την οθόνη με του προκατόχου. Έχουμε λοιπόν OLED οθόνη 6 ιντσών και ανάλυσης 2880×1440 pixels.

Αυτό που πραγματικά αξίζει όμως είναι η αναβάθμιση του επεξεργαστή με το Qualcomm Snapdragon 845 SoC να αντικαθιστά το Snapdragon 835 των προκατόχων. Επιπρόσθετα, η αναβαθμισμένη συσκευή της σειράς V έρχεται με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου που θα επεκτείνεται μέσω microSD.

Όσον αφορά στο φωτογραφικό εξοπλισμένο της νέας συσκευής, έχουμε dual κάμερα στο πίσω μέρος με κύρια κάμερα 16 megapixel με διάφραγμα f/1.6 και βοηθητική ανάλυσης 16 megapixel με υπερευρυγώνιο φακό, όπως ακριβώς και στο LG G7 ThinQ. Επίσης, η πρόσθια κάμερα για selfie λήψεις έχει ανάλυση 8 megapixel. Δεν αποκλείεται λοιπόν στον τομέα της φωτογραφίας το V35 ThinQ να ενσωματώνει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την κορεάτικη ναυαρχίδα.

Τέλος, η διαρροή εμφανίζει το LG V35 ThinQ με λειτουργικό Android 8.1 Oreo out of the box και μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh.







Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !