Online Screen Recorder

Το LG Q7 στο Geekbench με Helio P10 SoC και Android 8.1 Oreo;

0
Το LG Q7 είναι το μοντέλο που κατοχυρώθηκε ως εμπορικό σήμα από το γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κορέας τον περασμένο Μάρτιο και τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής. Τούλαχιστον το πέρασμα από τη λίστα του Geekbench αυτό αποκαλύπτει.

Το mid-range μοντέλο του Κορεάτη κατασκευαστή καταγράφηκε από το δημοφιλές benchmarking site με το 64bit octa-core Helio P10 system-on-chipset της MediaTek.

Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται είναι η μνήμη RAM στα 4 GB και η έκδοση λειτουργικού Android 8.1 Oreo. Όσον αφορά στη βαθμολογία του το νέο LG Q7 έλαβε 630 βαθμούς στο single-core score και 2322 στο multi-core test.

Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε περισσότερα για τη νέα συσκευή που ετοιμάζει η LG. Βέβαια, πριν λίγο διάστημα ο Roland Quandt στο Twitter ανέβασε τη φωτογραφία ενός νέου μοντέλου με τις εξής προδιαγραφές: mid-range (προς low) συσκευή με οθόνη χωρίς notch, στρογγυλεμένες άκρες και αναλογία 2:1 (18:9).

O Quandt στο ίδιο tweet ανέφερε ότι η οθόνη θα μπορούσε να έχει μέγεθος περίπου 5,5 ίντσες και ανάλυση 1280×640 pixels, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι η συσκευή της φωτογραφίας είναι το επερχόμενο LG Q7. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιο άλλο smartphone της κορεάτικης εταιρείας.

Το GSMArena θεωρεί ότι το LG Q7 θα μπορούσε να είναι η μικρότερη έκδοση του LG G7 ThinQ, όπως ήταν το LG Q6 για το LG G6, αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη παρά μόνο ότι μία ακόμη συσκευή από την LG
βρίσκεται καθ’ οδόν.

Το LG Q7 





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !