Online Screen Recorder

Ανακοινώθηκε το LG G7ThinQ με ενσωματωμένη τεχνολογία ΑΙ

0
Η LG Electronics ανακοίνωσε επίσημα το LG G7ThinQ, με έμφαση στις χρήσιμες και βολικές AI λειτουργίες, τον προηγμένο επεξεργαστή, την βελτιωμένη ηχητική εμπειρία και την «έξυπνη» κάμερα.

Το νέο premium smartphone της LG Electronics ενσωματώνει την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 845 πλαισιωμένη με μνήμη RAM 4GB ή 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB ή στα128GB. Η οθόνη του LG G7ThinQ έχει διαγώνιο 6,1 ιντσών και ενώ είναι μισή ίντσα μεγαλύτερο από την προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, ωστόσο δεν είναι μεγαλύτερο σε πλάτος επιτρέποντας το άνετο κράτημα με το ένα χέρι.

Η LG έχει «προσέξει» και τον σχεδιασμό της συσκευής με μεταλλικό τελείωμα που προσφέρει μία πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση η οποία συμπληρώνεται από το Gorilla Glass 5 στο εμπρός και στο πίσω μέρος της συσκευής για μεγαλύτερη αντοχή. Το LG G7ThinQ διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό καθώς σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατιωτικού προτύπου των Ηνωμένων Πολιτειών MIL-STD 810G για την αξιολόγηση της απόδοσης του εξοπλισμού σε απαιτητικά και ακραία περιβάλλοντα.

Η οθόνη των 6,1 ιντσών είναι ανάλυσης QHD+ (3120 x 1440) και αναλογίας 19.5:9 FullVision με το κάτω πλαίσιο σχεδόν 50% πιο λεπτό από αυτό του LG G6. Με τη νέα τεχνολογία LCD της LG, Super Bright Display, το LG G7ThinQ μπορεί να προβληθεί εύκολα ακόμα και υπό άμεση ηλιακή ακτινοβολία, με φωτεινότητα οθόνης η οποία φτάνει στα 1000 nits και δυνατότητα 100% απόδοσης της γκάμας χρωμάτων DCI-P3.

Επίσης, ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου, η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι διαφορετικές λειτουργίες προβολής: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game και Expert. Σε αυτόματη λειτουργία, το τηλέφωνο αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο παιχνιδιών ή φωτογραφιών και βελτιστοποιεί την οθόνη και την κατανάλωση ενέργειας. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα ακόμη περισσότερο ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία οθόνης και τα επίπεδα RGB ξεχωριστά.

Η Νέα Δευτερεύουσα Οθόνη (New Second Screen) του smartphone δίνει στους χρήστες ευέλικτες επιλογές όταν πρόκειται να ρυθμίσουν την οθόνη ανάλογα με την αισθητική και το προσωπικό τους στυλ. Η οθόνη μπορεί να επεκταθεί πλήρως για μία εμφάνιση χωρίς πλαίσιο ή μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα πιο παραδοσιακό στυλ όπου η μπάρα των ειδοποιήσεων δεν εμφανίζεται καθόλου. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να αλλάξουν τη μπάρα ειδοποιήσεων σε άλλο χρώμα για ακόμα πιο προσωπικό αποτέλεσμα.



Το LG G7 ThinQ έχει αναβαθμιστεί με υψηλής ανάλυσης εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και 16 Megapixel διπλό φακό στην οπίσθια κάμερα, τόσο για κανονικές όσο και για ρύθμιση παραμέτρων για εξαιρετικά ευρείες γωνίες (Super Wide Angle. Η ευρυγώνια χαρακτηριστική κάμερα της LG αιχμαλωτίζει πλέον ακόμα πιο όμορφα τοπία με λιγότερη παραμόρφωση, περισσότερη σαφήνεια και πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της LG.

Η LG έχει βελτιώσει περαιτέρω τις AI λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από το πρωτοεμφανιζόμενο LG V30S ThinQ. Το AI CAM προσφέρει 19 τρόπους λειτουργίας – από τους 8- για ακόμα πιο βολικές λήψεις. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις φωτογραφίες τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις επιπλέον επιλογές εφέ, σε περίπτωση που η προτεινόμενη από το AI CAM δεν ταιριάζει με την αισθητική τους.

Η φωτογραφική μηχανή χαμηλού φωτισμού στο LG G7ThinQ αλλάζει τα δεδομένα με τη νέα Super Bright Camera με φωτογραφίες μέχρι και τέσσερις φορές πιο φωτεινές από αυτές που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό. Μέσω του συνδυασμού του pixel binning και της επεξεργασίας του λογισμικού, ο αλγόριθμος AI προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η LG έχει προσθέσει επίσης νέα χαρακτηριστικά στις φωτογραφικές ικανότητες LG G7ThinQ: η λειτουργία Live Photo καταγράφει ένα δευτερόλεπτο πριν και μετά το πάτημα του κλείστρου για αυθόρμητες στιγμές ή εκφράσεις που κανονικά θα χάνονταν. Μέσω της αναγνώρισης προσώπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει 2D και 3D επιστρώσεις με αξεσουάρ όπως γυαλιά που μπορούν να προβληθούν απευθείας στην οθόνη.

Νέα στη σειρά G, η λειτουργία Portrait Mode δημιουργεί επαγγελματικές λήψεις με φόντο χωρίς εστίαση. Αυτό το εφέ μπορεί να δημιουργηθεί είτε με τη χρήση του standard ή του Super Wide Angle φακού, παρέχοντας στους χρήστες ακόμα πιο δημιουργικές επιλογές.

Το LG G7ThinQ είναι μια από τις πρώτες συσκευές που διαθέτουν τις νέες λειτουργίες του Google Lens. Το Google Lens είναι ένας νέος τρόπος αναζήτησης με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας AI και της «όρασης» του υπολογιστή. Διαθέσιμο στο Google Assistant και στο Google Photos, μπορεί να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αντικείμενα όπως ορόσημα, φυτά, ζώα, βιβλία, ή ακόμα να αναγνωρίσει κείμενο. Επίσκεψη σε ιστοσελίδες, προσθήκη μίας επαγγελματικής κάρτας στις επαφές ή κάποιας εκδήλωσης στο ημερολόγιο ή αναζήτηση ενός μενού εστιατορίου – όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν από το Google Lens. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Google Lens θα είναι διαθέσιμες στο Google I/O.

Τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης βρίσκεται το κουμπί για την εκκίνηση των AI λειτουργιών του τηλεφώνου (άρα επιβεβαιώθηκαν οι προγενέστερες διαρροές). Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού ενεργοποιείται το Google Assistant ενώ με δύο γρήγορα «χτυπήματα» το Google Lens, λειτουργία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε τηλέφωνο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κρατήσουν πατημένο το κουμπί για να ξεκινήσουν να συνομιλούν με το Google Assistant.

Με την τεχνολογία Super Far Field Recognition (SFFVR) και το εξαιρετικά ευαίσθητο μικρόφωνο του smartphone, το Google Assistant μπορεί να αναγνωρίσει φωνητικές εντολές από απόσταση έως και πέντε μέτρων. Το SFFVR είναι σε θέση να διαχωρίσει τις εντολές από το θόρυβο του περιβάλλοντος, καθιστώντας το LG G7 ThinQ μια σημαντική εναλλακτική λύση σε ένα ΑΙ ηχείο στο σπίτι, ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

Βελτιώσεις έχουν επέλθει και σε επίπεδο ηχητικών επιδόσεων με την ενσωμάτωση του Boombox Speaker. Το εν λόγω ηχείο χρησιμοποιεί τον εσωτερικό χώρο του LG G7ThinQ ως θάλαμο συντονισμού για να προσφέρει διπλάσια μπάσα σε σύγκριση με τα συμβατικά smartphones και ισχυρότερο ήχο “boombox” χωρίς την ανάγκη εξωτερικών ηχείων. Όταν τοποθετείται σε μια σταθερή επιφάνεια ή κουτί, το smartphone χρησιμοποιεί το θάλαμο συντονισμού ως woofer για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του μπάσου.

Το LG G7ThinQ είναι επίσης το πρώτο smartphone που διαθέτει DTS:X για να προσφέρει 3D ήχο surround για κάθε περιεχόμενο και ήχο μέχρι και 7.1 καναλιών με ακουστικά. Επιπλέον, συνεχίζοντας τη σχετική παράδοση το LG G7ThinQ είναι εξοπλισμένο με Hi-Fi Quad DAC για πλούσιο ήχο, ειδικά όταν συνδυάζεται με ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης.

Το LG G7ThinQ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στη Νότια Κορέα και στη συνέχεια στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Οι τιμές και οι λεπτομέρειες αγοράς θα ανακοινωθούν τοπικά πλησιέστερα στο χρόνο διαθεσιμότητας.









πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !