Online Screen Recorder

LG 32GK850G gaming monitor: Με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που αλλάζει τα δεδομένα

0
Το νέο gaming monitor LG 32GK850G παρουσιάστηκε από την LG στην ελληνική αγορά, με οθόνη 32 ιντσών και πάνελ ανάλυσης QHD 2.560×1.440 pixel που παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο.

Το νέο gaming monitor της LG υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, μια προηγμένη τεχνολογία που εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Επίσης, με τον σφαιρικό φωτισμό (Sphere Lighting) του νέου μοντέλου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εντυπωσιακά εφέ με διαφορετικά χρώματα και λειτουργίες φωτισμού για να απογειώσουν την εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στον εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz (μέγιστη απόδοση 165Hz overclock) τα παιχνίδια που παίζονται σε αυτήν την οθόνη είναι αισθητά πιο ομαλά σε σύγκριση με το παιχνίδι σε οθόνες με ρυθμούς ανανέωσης 60Hz ή 75Hz.

Διαθέτοντας το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Επίσης, με τη λειτουργία Crosshair, που τοποθετεί το σημείο ‘βολής’ στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια, η νέα gaming οθόνη της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους. Τέλος, για μοναδική high-end gaming εμπειρία, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές.

Εξοπλισμένη με ευέλικτα χαρακτηριστικά για τους πιο επιδέξιους παίκτες, η νέα LG 32GK850G είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !