Online Screen Recorder

Νέο LG 21:9 UltraWide B2B monitor 34 ιντσών για εργασία και ψυχαγωγία

0
Το νέο LG 21:9 UltraWide 34UB88 B2B monitor παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά η LG Electronics, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να συνδυάσουν μία οθόνη για επαγγελματική χρήση και ψυχαγωγία.

Διαθέσιμη σε 34 ίντσες αναλογίας 21:9, η νέα οθόνη απευθύνεται σε επαγγελματίες -όπως υπεύθυνους επεξεργασίας βίντεο, ηχολήπτες, φωτογράφους, γραφίστες και σχεδιαστές- που ασχολούνται με διάφορες εργασίες παράλληλα, δημιουργούν όλα τα είδη ψυχαγωγικού περιεχομένου και αναζητούν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το LG 21:9 UltraWide 34UB88 B2B monitor είναι εξοπλισμένο με πάνελ ανάλυσης Full HD 3.440 x 1.440, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο. Η τεχνολογία UltraWide IPS δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα υψηλής ποιότητας.

Ως προς την συμβατότητα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η οθόνη 34UB88 είναι συμβατή με συσκευές Mac μέσω των δύο θύρων Thunderbolt 2. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί την 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει σε σχέση με το πρότυπο USB 3.0, καθώς και να επεκτείνει τις δυνατότητες του υπολογιστή μέσω μιας απλής διαμόρφωσης daisy-chain, χωρίς την ανάγκη χρήσης επιπλέον βύσματος. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης της μπταρίας του κινητού σας ή οποιασδήποτε άλλης smart συσκευής σας, μέσω της USB 3.0 Quick Charge, διαθέσιμης θύρας.

Με τη λειτουργία Screen Split (διαιρούμενη οθόνη) η οθόνη χωρίζεται σε πολλές ενότητες για διαφορετικές εργασίες με την αλλαγή μεγέθους των παράθυρων. Οι δυνατότητες έχουν επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) οι οποίοι επιτρέπουν στον χρήστη να συνεχίσει να εργάζεται στην κύρια οθόνη ενώ βλέπει ένα βίντεο σε μικρότερο παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο οι λειτουργίες διαιρούμενης οθόνης και PIP δίνουν τη δυνατότητα για πραγματικό multitasking.

Εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, η νέα εργονομική βάση ArcLine της οθόνης ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο Cinema screen σχεδιασμό της. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

Επιπλέον, για τους λάτρεις του gaming, η νέα οθόνη 34UB88 παρέχει πολλές δυνατότητες. Με τη λειτουργία Motion Blur Reduction επιτυγχάνεται ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε videogames που έχουν γρήγορες εναλλαγές και ρυθμό, το gaming και η επεξεργασία video αλλάζει πραγματικά επίπεδο.

Τέλος, το LG 21:9 UltraWide 34UB88 monitor διαθέτει τη λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer), η οποία βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, ενώ το sRGB 99% επιτυγχάνει τη μέγιστη πιστότητα χρωμάτων, αποτελώντας ιδανική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους και graphic designers.. Τέλος, προσφέρει την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !