Online Screen Recorder

Lenovo Z5: Το μυστήριο συνεχίζεται με νέο teaser που αποκαλύπτει μηδενικά κάτω bezels

0
O VP της Lenovo, Chang Cheng, συνεχίζει να παίζει μαζί μας ανεβάζοντας ένα ακόμη teaser poster του επερχόμενου smartphone Lenovo Z5, το τρίτο στη σειρά, αποκαλύπτοντας τα μηδενικά bezels του κάτω μέρους της full screen συσκευής.

Μετά τη φωτογραφία με το bezel-less πάνω μέρος της συσκευής και του παραπάνω σκίτσου που εμφανίζει το Lenovo Z5 με αναλογία οθόνης/σώματος πολύ κοντά στο 100%, ο Cheng εστιάζει και με το τελευταίο teaser poster ξανά στο επίμαχο θέμα που δεν είναι άλλο από τα μηδενικά περιθώρια του νέου smartphone.

Μάλιστα, ο VP της Lenovo αναφέρει στο post του στο Weibo ότι είναι ευκολότερο να σχεδιάσεις μία εντυπωσιακή οθόνη παρά να κρύψεις έναν «άσο» στη γωνία ενός panel. Επίσης, διοργάνωσε καμπάνια που θα εξασφαλίσει δωρεάν είσοδο σε κάποιους χρήστες στο επίσημο event της παρουσίασης του Z5 τον Ιούνη.







Δυστυχώς, η Lenovo δεν έχει αφήσει καμία πληροφορία να διαρρεύσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής συσκευής. Φυσικά, ο full bezel-less σχεδιασμός εγείρει ερωτηματικά για τις τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ό,τι αφορά στα καλά κρυμμένα «μυστικά» της πρόσθιας κάμερας, του ακουστικού και του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Θα είναι το Lenovo Z5 χωρίς notch και με screen-to-body ratio στο 99%, η συσκευή των ονείρων όλων των χρηστών;




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !