Online Screen Recorder

Lenovo smartphone με το υψηλότερο screen-to-body ratio να αγγίζει και να ξεπερνά το 95%;

0
Ο Chang Cheng, αντιπρόεδρος της Lenovo, ανέβασε ένα teaser poster με ένα επερχόμενο smartphone με screen-to-body ratio με ποσοστό που μπορεί να ξεπερνά ακόμη και το 95%! Μάλιστα, ο Τσενγκ ζήτησε από τους χρήστες να μοιραστούν την άποψή τους για την full screen εμπειρία δίνοντας τους τρεις επιλογές: α) 80-84%, β) 85-89%, γ) 90-94% ή δ) 95%;

Από το μέρος της συσκευής που μας δίνει το teaser poster στο Weibo μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μία full bezel-less συσκευή με υψηλό screen-to-body ratio που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 95% αλλά τίποτα δεν μπορούμε να προδικάσουμε χωρίς πλήρη εικόνα, παρά μόνο ότι ο VP της Lenovo δεν θα μας «πείραζε» χωρίς λόγο.

Επίσης, από τον τρόπο περικοπής της εικόνας δεν μπορούμε να αποφανθούμε εάν τελικά το νέο Lenovo θα έχει εγκοπή στην οθόνη ή όχι. Αν όντως υπάρχει ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι αρκετά μικρού μεγέθους.

Στην παρακάτω concept εικόνα που είναι βασισμένη στο επίσημο teaser της Lenovo μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το επερχόμενο smartphone με notch ή χωρίς notch και να μας πείτε πώς το προτιμάτε.






Περισσότερες πληροφορίες για το «κομμένο» μοντέλο που ετοιμάζει η Lenovo δεν έχουμε παρά μόνο ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Ιουνίου.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !