Online Screen Recorder

Το iPhone 9 θα έχει οθόνη Super Bright Display όπως το LG G7 ThinQ;

0
Η Apple αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη τρία διαφορετικά iPhone, με αυτό των 6.1 ιντσών να εφοδιάζεται με οθόνη Super Bright Display τεχνολογίας IPS LCD, ίδια με αυτή του LG G7 ThinQ.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της οθόνης είναι πως η φωτεινότητά της αγγίζει τα 1000 nits, γεγονός που την κάνει «ανίκητη» σε υπερβολικά φωτεινά περιβάλλοντα με έντονες ηλιακές συνθήκες. Για να επιτευχθεί αυτή η φωτεινότητα, έχει προστεθεί ένα τέταρτο sub-pixel λευκού χρώματος σε κάθε pixel της οθόνης, η οποία θα εξοικονομεί μέχρι και 30% λιγότερη ενέργεια.

Σε αντίθεση με τις άλλες LCD οθόνες, η MLCD+ όπως αποκαλείται στο LG G7 ThinQ, όταν πρόκειται να ανεβάσει κατακόρυφα τη φωτεινότητα, δεν ενεργοποιεί τα τρία βασικά pixel (RGB) για την απόδοση του λευκού αλλά κατευθείαν τα sub-pixel, εξοικονομώντας ενέργεια όταν απεικονίζουν το λευκό χρώμα. Πλέον, πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone για να διαπιστώσουμε τι καινούργιο θα ενσωματώνουν τα iPhone του 2018 και πως θα σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !