Online Screen Recorder

Με διαφορετικό επίπεδο ευαισθησίας η οθόνη του iPhone των 6,1 ιντσών

0
Το iPhone X αποτέλεσε, πριν την κυκλοφορία του, την μεγάλη ελπίδα της Apple καθώς πολλοί αναλυτές θεωρούσαν ότι η συσκευή θα φέρει εξαιρετικά υψηλή άνοδο στις πωλήσεις της εταιρείας.

Αυτό δεν συνέβη, τουλάχιστον όχι στην έκταση που πιστευόταν, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής διάθεσης του iPhone X. Για το 2018 θέλοντας να αντιστρέψει την κατάσταση η Apple φέρεται να προγραμματίζει το λανσάρισμα τριών συσκευών iPhone. Σύμφωνα με φήμες και εκτιμήσεις των αναλυτών θα υπάρχει ένα iPhone με OLED οθόνη στις 6,5 ίντσες (iPhone X Plus), ένα μοντέλο που θα αποτελεί βελτίωση του iPhone X και τέλος ένα iPhone με οθόνη LCD διαγωνίου 6,1 ιντσών.

Λογικά, το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού θα πέσει στα δύο πρώτα μοντέλα με την LCD έκδοση να αποτελεί μία εξαιρετικά πιο προσιτή οικονομικά πρόταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις θεωρούν ότι η τιμή του εν λόγω iPhone θα κινείται μεταξύ 550 και 700 δολαρίων, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή απόκτησης ενός «νέου» iPhone αλλά σε συμφέρουσα τιμή, σε σχέση τουλάχιστον με τις OLED προτάσεις.

Νεότερη έκθεση της KGI Securities θεωρεί ότι μία πρόσθετη διαφοροποίηση του iPhone των 6,1 ιντσών (πέρα από την LCD οθόνη) θα είναι και η απουσία του αισθητήρα 3D Touch, ένα στοιχείο που πρωτοείδαμε στο iPhone 6S. Αιτία για αυτό θα είναι η ενσωμάτωση ενός νέου «Cover Glass Sensor» που θα επιτρέψει την μετακίνηση του touch module από την επιφάνεια του panel της οθόνης στην επιφάνεια του γυαλιού επικάλυψης.

Η εκτίμηση της KGI είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία θα επιτρέψει την δημιουργία οθόνης που θα είναι πιο φωτεινή και επιπρόσθετα θα έχει καλύτερη ανταπόκριση στην αφή. Για την πολύ πιθανή περίπτωση το Cover Glass Sensor να ενέχει τον κίνδυνο αύξησης του κόστους παραγωγής, η Apple φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε περικοπές άλλων τομέων εξοπλισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση προβλέπει ότι τα OLED μοντέλα θα διατηρήσουν τον 3D Touch αισθητήρα, όπως επίσης και όλα τα ήδη υπάρχοντα LCD μοντέλα.








πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !