Online Screen Recorder

Το πρώτο iPhone με τριπλή κάμερα έρχεται μέσα στο 2019;

0
Το Huawei P20 Pro είναι για την ώρα η μόνη επιλογή σε smartphone με τριπλό φακό και αυτό δε φαίνεται να αλλάζει για την ώρα, τουλάχιστον από πλευράς Apple. Αν είστε λοιπόν φανατικός των iPhone συσκευών και θέλετε smartphone με τριπλή κάμερα ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο καιρό ακόμη.

Σύμφωνα με αναφορά των Taipei Times, η οποία επικαλείται σημείωμα του αναλυτή της Yuanta Securities, Jeff Pu, ο αμερικάνικος κολοσσός είναι πιθανό να ξεκινήσει την ανάπτυξη του πρώτου iPhone με τριπλή κάμερα, αλλά όχι νωρίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Το σενάριο αυτό μάλιστα υποστηρίζεται και από μία προγενέστερη αναφορά του πρώην αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος απέκλεισε κάθε σημαντική αλλαγή στο τρέχον σύστημα διπλής κάμερας της Apple στα μοντέλα iPhone X και 8 Plus του 2018.

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι όπως και στην περίπτωση του P20 Pro της Huawei, η προσθήκη του τρίτου φακού στα iPhone επόμενης γενιάς θα προσφέρει οπτικό ζουμ 3x, βελτιώνοντας την ποιότητα της μεγέθυνσης της εικόνας σε σχέση με τους φακούς 2x, που ενσωματώνουν για την ώρα τα iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus και iPhone X.

Σύμφωνα με ξένες πηγές η τριπλή κάμερα είναι πιθανόν να ενσωματωθεί στις νέες ναυαρχίδες της Apple και ίσως στο iPhone Χ τρίτης γενιάς που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2019. Πάντα με τη λογική ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα τηρήσει το συνηθισμένο πρόγραμμα ανακοίνωσης των νέων μοντέλων της.

H concept εικόνα του iPhone με τριπλή κάμερα προέρχεται από το iDROPNEWS.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !