Online Screen Recorder

Huawei Y5 Prime (2018): Entry-level smartphone με αναγνώριση προσώπου

0
Η Huawei, εντελώς αθόρυβα, όπως έκανε πρόσφατα και με το Android Go Y3 (2018), ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της το Huawei Y5 Prime (2018), ένα ακόμη entry-level smartphone με αναγνώριση προσώπου, Android 8.1 Oreo και dual SIM λειτουργία.

Το νεότερο μοντέλο της οικονομικής σειράς της εταιρείας ενσωματώνει μία 5.45 ιντσών HD+ οθόνη σε σώμα διαστάσεων 146.5 x 70.9 x 8.3 χιλιοστών και βάρους 142 γραμμαρίων. Το Y5 Prime (2018) τροφοδοτείται από 1.5GHz quad-core SoC (δεν ανακοινώθηκε ποιο μοντέλο) σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω ανεξάρτητης microSD υποδοχής, συν δύο ακόμη για dual SIM υποστήριξη.











Το entry-level smartphone είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και 5MP selfie κάμερα μπροστά που ξεκλειδώνει ταυτόχρονα τη συσκευή μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου. Την αυτονομία του εξασφαλίζει η μπαταρία χωρητικότητας 3020 mAh, η οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία Power Saving 6.0, προσφέρει 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και 13 ώρες προβολής video με μία μόνο φόρτιση.

Το Y5 Prime (2018) θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώμα. Πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.











Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !