Online Screen Recorder

Huawei Y3 (2018): Επίσημο το πρώτο Android Go smartphone της εταιρείας

0
Η Huawei είναι ο επόμενος κατασκευαστής που παρουσιάζει την πρώτη της συσκευή με Android Go, την έκδοση λειτουργικού που προορίζεται για entry-level smartphones. Η κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Huawei Y3 (2018), τον αντικαταστάτη του Y3 που λανσαρίστηκε στην αγορά ένα ακριβώς χρόνο πριν με Android Marshmallow.

To Y3 (2018) έρχεται με 5άρα οθόνη ανάλυσης 854×480 pixels και μονή κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 8 megapixel με διάφραγμα f/2.0, λειτουργία αυτόματης εστίασης και προσθήκη LED flash. Επίσης, το νέο μοντέλο φέρει πρόσθια κάμερα ανάλυσης 2 megapixel και υποδοχή 3.5 mm για ακουστικά.








Στο εσωτερικό της συσκευής «κρύβεται» το τετραπύρηνο MediaTek MT6737 SoC με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω καρτών microSD card.

Τέλος, έχουμε να κάνουμε με συσκευή με dual-SIM και 4G LTE υποστήριξη με μπαταρία χωρητικότητας 2280 mAh και όπως προείπαμε λειτουργικό Android Oreo (Go edition) out-of-the-box.

Το Huawei Y3 (2018) θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, γκρι και χρυσό χρώμα σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μετά την Alcatel, τη ZTE, την ASUS και ίσως και τη Samsung, ο αριθμός των εταιρειών που προσφέρουν “στέγη” στο Android Go να αυξάνεται.






Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !