Online Screen Recorder

Το HTC U12+ έρχεται σε ημιδιάφανο χρώμα που θα αποκαλύπτει το εσωτερικό του;

0
“Το HTC U12+ θα κυκλοφορήσει σε Black, Red Rose και Violet χρώμα, καθώς και σε ημιδιάφανη εκδοχή. Στην Ευρώπη έρχεται με 6 ιντσών οθόνη και 64GB αποθηκευτικού χώρου και θα διατίθεται σε single και Dual SIM εκδόσεις. Και επίσης δε θα είναι φθηνό”. Τάδε έφη Roland Quandt.



HTC U12+: Black, Red Rose, Violet and "Translucent" variants planned. Comes with 6in screen and 64GB in Euroland. Single and Dual SIM models planned. And it won't be cheap.


Αυτές λοιπόν είναι οι τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν από τον γνωστό leaker στο Twitter. Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως είναι η χρωματική ημιδιάφανη επιλογή στην εμφάνιση που μπορεί να μας αποκαλύπτει μέρος από το εσωτερικό του τηλεφώνου.

Επίσης, θα κρατήσουμε το σχόλιο για την τιμή της νέας ταϊβανέζικης ναυαρχίδας ελπίζοντας ότι αναφέρεται στα 799 ευρώ που έχουν ήδη διαρρεύσει και όχι σε κάτι παραπάνω (εκτός κι αν η ημιδιάφανη έκδοση είναι όντως πιο ακριβή), καθώς επίσης και την πληροφορία για την έκδοση των 64GB για την αγορά της Ευρώπης που δεν θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους ευρωπαίους φίλους της HTC.

Υπενθυμίζουμε ότι το HTC U12+ έχει διαρρεύσει ότι θα κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, οπότε η 64άρα έκδοση είναι απίθανο να τους καλύψει όλους.

Μένει να μάθουμε τι θα ισχύσει τελικά από όλα αυτά στα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής στις 23 Μαΐου.

Τέλος, ένας ακόμη tipster δημοσίευσε από την πλευρά του στο Twitter τα πρώτα wallpaper του HTC U12+ και μάλλον έπεται και συνέχεια…











Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !