Online Screen Recorder

HTC U12+: Διέρρευσαν τα press renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

0
Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του HTC U12+ του ένας από τους πιο διάσημους leaksters, ο Evan Blass, ανέβασε στο Twitter του επίσημες φωτογραφίες με τα διαθέσιμα χρώματα της ναυαρχίδας και έγγραφα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά.

Τα renders σε τρία χρώματα, μπορντώ, μπλε και μαύρο, επιβεβαιώνουν την dual κάμερα μαζί με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, καθώς και την πρόσθια επιφάνεια χωρίς εγκοπή.

Το ταϊβανέζικο μοντέλο ενσωματώνει 6 ιντσών Super LCD 6 οθόνη με ανάλυση QHD+ (1440×2880 pixels) και αναλογία 18:9. Όσον αφορά στην απεικόνιση των χρωμάτων υποστηρίζει τα πρότυπα DCI-P3, sRGB και την τεχνολογία HDR10. Στο εσωτερικό της συσκευής κρύβεται Snapdragon 845 system-on-chip χρονισμένο στα 2,6GHz και ζευγαρωμένο με 6GB RAM. Οι επιλογές στο χώρο αποθήκευσης είναι δύο, 64GB και 128GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Το σετ της κάμερας περιλαμβάνει έναν ευρείας γωνίας UltraPixel φακό 12MP με 1,4μm pixel size και f/1.75, καθώς και έναν τηλεφακό 16MP με f/2.6 και pixel μεγέθους 1.0μm, ικανό να παράγει από 1.85 έως 2x οπτικού zoom. Και οι δύο κάμερες υποστηρίζονται από OIS και UltraSpeed Autofocus 2 (PDAF + laser autofocus) και προσφέρουν λειτουργία boken και AR Stickers.

Η selfie κάμερα είναι εξοπλισμένη με wide-angle φακό στις 84 μοίρες με διάφραγμα f/2.0 και ανάλυση 8MP και προσφέρει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.






Η κάμερα του HTC U12+ καταγράφει επίσης υψηλής ανάλυσης βίντεο 4K στα 60fps, 1080p slow motion video στα 240fps με δυνατότητα εγγραφή ήχου 360-degree υψηλής ποιότητας (96kHz, 24-bit) χάρη στο 4πλo σύστημα μικροφώνου και προσφέρει λειτουργία Hyperlapse.

Επίσης, τη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπληρώνουν η υποδοχή USB 3.1 Type C (Gen 1) με DisplayPort υποστήριξη, οι τεχνολογίες Bluetooth 5.0 και NFC, οι always-on φωνητικές εντολές, το λειτουργικό Android 8.0 Oreo με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android P, το αναβαθμισμένο περιβάλλον HTC Edge Sense 2 και η μπαταρία χωρητικότητας 3,500 mAh.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC U12+ είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 23 Μαΐου και μετά από αυτήν την διαρροή δε μπορούμε πλεόν να φανταστούμε τι άλλο μπορεί να μας έχει διαφύγει για το νέο μοντέλο… εκτός από την πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη, την υγρασία και το νερό που υπάρχει και αυτή στη λίστα.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !