Online Screen Recorder

Το HTC U12+ σε live φωτογραφίες με 4 κάμερες, χωρίς notch και πλάτη καθρέφτη

0
Το HTC U12+ εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες και αποκαλύφθηκε ποιός είναι ενδεχομένως και ο τελικός σχεδιασμός του, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, θα είναι το μόνο high-end smartphone της HTC για το 2018 με το οποίο θα ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες οι οποίες διαθέτουν συσκευές εξαιρετικής ποιότητας. Θα τα καταφέρει φέτος η HTC;

Οι φωτογραφίες που δείχνουν το HTC U12+ αποκαλύπτουν πως η οθόνη του θα έχει αναλογία 18:9 ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η οθόνη δε φαίνεται να διαθέτει notch, κάτι το οποίο θα φέρει χαμόγελα στους πολέμιούς του αφού φαίνεται πως η HTC δε θα υιοθετήσει τη μόδα του notch η οποία εξαπλώνεται σε όλο και περισσότερες εταιρείες.

Τα περιθώρια της οθόνης φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα λεπτά τόσο στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής αλλά και στα πλαϊνά της, ενώ στην πίσω πλευρά της υπάρχει η κύρια διπλή κάμερα με dual-tone led flash αλλά και πιθανόν το σύστημα laser autofocus. Επίσης, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής η οποία αντανακλά σαν καθρέφτης, ενώ στη μπροστινή της πλευρά θα βρούμε άλλες δύο κάμερες για την καλύτερη απεικόνιση selfie φωτογραφιών και video.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC U12+ οι πληφοροφίες κάνουν λόγο για οθόνη LCD στις 5.9 ίντσες ανάλυσης 2960×1440 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, διπλή κύρια κάμερα στα 12MP και 16MP και δύο εμπρόσθιες κάμερες στα 8MP, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, μπαταρία στα 3420mAh και τιμή στα 799 ευρώ.

Μένει να δούμε τι τελικά μας ετοιμάζει η HTC για το 2018 σε μια προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο έδαφος τόσο στην “καρδιά” των χρηστών όσο και στη θέση της στην αγορά των smartphone μιας και παρά το γεγονός πως τα smartphone της για πολλούς είναι υψηλής ποιότητας, αλλά λείπει αυτό το κάτι παραπάνω που θα τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών.






















Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !