Online Screen Recorder

Ο HiSilicon Kirin 980 θα βασίζεται στην τεχνολογία της TSMC και τη FinFet αρχιτεκτονική των 7nm

0
Πρόσφατα είδαμε το Huawei Mate 20 με τον HiSilicon Kirin 980 στο AnTuTu, με εντυπωσιακές επιδόσεις ξεπερνώντας ακόμα και αυτές του Samsung Galaxy S9+ και του Huawei P20 Pro. Οι λεπτομέρειες όμως για το νέο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 εντείνουν την αγωνία για το τι μπορούμε να περιμένουμε και για το Huawei Mate 20 το οποίο όπως φαίνεται θα διαθέτει το συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Η Huawei, σύμφωνα με το Digitimes, αναμένεται να ενσωματώσει τη ναυαρχίδα των επεξεργαστών της στο νέο μοντέλο της σειράς Mate, το Huawei Mate 20 μέσα στο 2018, με το HiSilicon Kirin 980 να στηρίζεται στην τεχνολογία της TSMC, την εταιρεία που κατασκευάζει τους επεξεργαστές για τα iPhone, με τη FinFet αρχιτεκτονική των 7nm.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως το Huawei Mate 10 όπως εξάλλου και τα Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 και Huawei P20 Pro, διαθέτουν τον HiSilicon Kirin 970 ο οποίος βασίζεται στην τεχνολογία της TSMC και την αρχιτεκτονιή των 10nm, ενώ ο HiSilicon Kirin 980 αρχιτεκτονικής 7nm αναμένεται να ενσωματώνει AI τεχνολογία από το AI Chip της σειράς 1Μ της Cambricon.

Επίσης, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αναμένεται να είναι όχι μόνο πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του αλλά και λιγότερο ενεργοβόρος, συμβάλλοντας στην αύξηση της αυτονομίας του Huawei Mate 20, εαν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που το θέλουν να βρίσκεται στο νέο μοντέλο της σειράς Mate.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !