Online Screen Recorder

Φωτογραφία της οθόνης του Google Pixel 3 XL αποκαλύπτει το notch

0

Φαίνεται πως η Google θα κινηθεί διαφορετικά αναφορικά με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL μιας και φωτογραφία που φημολογείται να απεικονίζει το γυαλί της οθόνης των δύο συσκευών δείχνει πως το notch βρίσκεται στο Pixel 3 XL και όχι στο Pixel 3.

Η φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Weibo δείχνει πως η αναλογία της οθόνης διατηρείται στο 18:9 ενώ η μια επιπλέον οπή στο πάνω μέρος της οθόνης πιθανόν να δηλώνει την ύπαρξη δεύτερης selfie κάμερας ή κάποιας τεχνολογίας που να βοηθάει στην τρισδιάστατη ανάγνωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, όπως η Apple έκανε με την TrueDepth camera και το Face ID.

Από τη στιγμή που η Google ανακοίνωσε επίσημα πως το Android P θα υποστηρίζει συσκευές με notch, ήταν και λογικό να αναμένουμε το notch σε κάποια δική της συσκευή, με το Pixel 3 να μην το διαθέτει, δίνοντας έτσι την επιλογή σε όσους δεν τους αρέσει το notch, να επιλέξουν τη συγκεκριμένη συσκευή.






Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !