Online Screen Recorder

Το Google One αντικαθιστά το Google Drive με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και τιμές

0
Η Google ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Google One που θα αντικαταστήσει το Google Drive με βελτιωμένες τιμές για “πακέτα” cloud αποθηκευτικού χώρου που ξεκινούν απο 100GB μέχρι 30TB.

Σύμφωνα με τη Google, όλοι οι συνδρομητές του Google Drive που πληρώνουν για αποθηκευτικό χώρο πέραν των 15GB που είναι δωρεάν, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στη νέα υπηρεσία Google One τους προσεχείς μήνες. Αυτό που δε θα αλλάξει είναι πως κάθε χρήστης που δεν πληρώνει για πακέτο αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive θα διατηρήσει τα 15GB που έχει δωρεάν. Όσον αφορά τους πελάτες της υπηρεσίας για επιχειρήσεις, G Suite, δεν πρόκειται να υποστούν κάποια αλλαγή σύμφωνα με τη Google.

Εαν είσαστε χρήστες που καταγράφετε πολλά video και φωτογραφίες τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε τις προτάσεις cloud αποθηκευτικού χώρου της Google σε τιμές που ξεκινάνε από τα 1.99 δολάρια το μήνα για 100GB μέχρι τα 299.99 δολάρια το μήνα για 30TB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να μοιραστεί με μέλη της οικογένειας που διαθέτουν λογαριασμό στη Google.

Οι τωρινοί χρήστες του Google Drive θα αναβαθμιστούν στο Google One τους προσεχείς μήνες, με προτεραιότητα σε αυτούς που βρίσκονται στις Η.Π.Α, ενώ εαν κάποιος πληρώνει για το πρόγραμα του 1TB θα αναβαθμιστεί στο πρόγραμμα των 2TB χωρίς επιπλέον κόστος όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Google One.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !